iPhone 8 va fi Lansat Oficial dupa iPhone 7S

iPhone 8 va fi lanat oficial dupa iPhone 7S, trei mari publicatii americane confirmand problemele intr-un concert ce pare a fi dirijat de catre Apple.

iPhone 8 va fi pus in vanzare dupa iPhone 7S, a treia sursa din ultimele doua zile anuntand faptul ca Apple nu va putea vinde ceea ce ar putea numi iPhone X, chiar din 22 septembrie. Stim ca iPhone 7S va fi lansat pe 22 septembrie de catre compania Apple, insa iPhone 8 ar urma sa ajunga in magazine mult mai tarziu de acea data, cel mai probabil undeva in cursul lunii octombrie a acestui an.

iPhone 8 are aceasta lansare intarziata confirmata de catre trei mari publicatii americane, deci teoretic ar trebui sa fim siguri de faptul ca telefonul nu va fi lansat pe 22 septembrie. In cazul tuturor celor trei confirmari se specifica faptul ca problemele aparute in procesul de dezvoltare si productie ale iPhone 8 au generat aceste intarzieri majore pentru lansare.

iPhone 8 a fost prezentat ieri ca fiind cu o luna in urma in procesul de fabricare, deci teoretic asta ar insemna si ca lansarea ar trebui sa fie amanata cu o intreaga luna. Practic, nu cred ca Apple va intarzia lansarea iPhone 8 cu mai mult de 2 saptamani, iar asta pentru ca exista interes imens in noul telefon, lucru care ii va creste substantial vanzarile in urmatoarele saptamani, deci va incerca sa grabeasca procesul de productie.

iPhone 8 va fi lansat fficial dupa iPhone 7S

iPhone 8 Lansat Oficial iPhone 7S

iPhone 8 va fi lansat dupa iPhone 7S, insa deocamdata nimeni nu stie exact cand, probabil nici macar cei de la Apple, desi sigur au o vaga idee. E posibil ca problemele de productie sa fie atat de mari incat Apple sa spuna in conferinta pentru prezentarea iPhone 8 ca nu are o data clara cand va lansa telefonul si ca va anunta asta la un moment ulterior, lucru care s-a intamplat si cu alte produse in trecut.

iPhone 8 a fost zvonit a avea unele functii cu lansare amanata pentru aparitia iOS 11.1, adica undeva prin noiembrie, deci orice este posibil si cu lansarea telefonului, in acest punct. iPhone 8 a avut o lansare tarzie sugerata timp de cateva luni de zile de diverse zvonuri, insa cele mai recente prezentau o situatie diferita, dar se pare ca ele s-au dovedit a fi complet gresite, pentru ca Apple pare sa fie depasita de situatie.

“Apple is preparing to announce a new series of iPhone at an event next week. Two models are on tap and we have learned from trusted sources the more expensive, fancier version will ship at a later time. It’s unclear how long will separate the availability of the two different versions. Several reports have surfaced over the last few weeks pointing to supply issues and production glitches that could be the reason for the delayed.”

iPhone 8 nu face diferenta fata de vechile modele ale iPhone care au avut probleme similare anuntate inaintea lansarii, doar ca atunci se vorbea doar despre stocuri reduse. Acum se spune clar ca iPhone 8 va fi lansat cu intarziere de catre compania Apple si aici vorbim despre cel putin o saptamana si un maxim de… cine stie cat, pentru ca Foxconn nu poate recupera intarzierile avute de alti parteneri Apple.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre Apple si atunci vom afla toate informatiile privind lansarea sa, iar incepand cu 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre ele.