iPhone 8 va Creste Substantial Vanzarile Apple

iPhone 8 va creste substantial vanzarile Apple in 2018 multumita interesului foarte mare pe care-l va genera telefonul in randul clientilor din intreaga lume.

iPhone 8 va creste substantial vanzarile Apple in cursul anului 2018, conforma analistilor care au asteptari foarte mari de la seria de telefoane ale americanilor. iPhone 8, sau iPhone X, indiferent cum se va numi telefonul, este vazut cu ochi extrem de buni de catre analistii americani, acestia fiind de parere ca el va fi cautat de peste 100 de milioane de clienti nu doar in 2017, ci si in cursul anului 2018.

iPhone 8 este vazut de catre analisti ca fiind capabil sa genereze o crestere procentuala a vanzarilor iPhone similara cu cea intalnita in cazul lansarii seriei iPhone 6. Stim ca atunci Apple a inregistrat ultima crestere colosala in vanzarile iPhone, reusind pentru prima oara in istoria sa sa depaseasca bariera de 200 de milioane de unitati vandute anual, iar iPhone 8 urmeaza sa continue acest trend.

iPhone 8 va genera cresteri masive in 2018 pentru vanzarile Apple, insa totul va continua inclusiv in 2019 si 2020, atunci cresterile urmand a continua pe un trend similar. Desigur ca se asteapta ca in 2019 si 2020 sa fie lansate noi modele ale iPhone care sa fie si mai bune si sa genereze vanzari mai mari, dar asta ramane de vazut in functie de ce va putea oferi compania Apple in limitele sale si ale partenerilor.

iPhone 8 va creste substantial vanzarile Apple

iPhone 8 Creste Substantial Vanzarile Apple

iPhone 8 ar urma sa creasca vanzarile Apple cu aproape 40 de miliarde de dolari in cursul anului 2018, iar modelele urmatoare vor adauga inca 20 de miliarde de dolari in incasari. Per total, compania Apple ar putea depasi incasari de 300 de miliarde de dolari in 2019 multumita iPhone 8 si viitoarelor modele ale iPhone, evolutia financiara fiind una impresionanta, dar deocamdata doar estimata de analisti.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor reprezenta cu siguranta vasta majoritatea a vanzarilor seriei iPhone in urmatoarele luni si in cursul anului 2018. Dintre toate, iPhone 8 va fi cel mai scump si probabil cel mai cautat, in ciuda pretului mare de vanzare, deci de la el se asteapta cele mai mari cresteri pentru vanzarile companiei Apple, dar si pentru profitul pe care ea il genereaza din vanzarile de telefoane.

“We see Services contributing the next 25% of Apple’s growth, as its second-largest business (we estimate 13% going to 15% of revenue). We estimate Services consistently adding 2% points to Apple’s annual revenue growth and 3-4% points of annual profit growth through FY20E.”

iPhone 8 ar putea creste marja de profit a Apple pentru vanzarile iPhone dincolo de standardul de 30% – 40%, dar totul depinde si de preturile componentelor. Din ceea ce se stie acum, iPhone 8 are componente mai scumpe decat iPhone 7, dar Apple compenseaza prin cresterea pretului pentru a se asigura ca nu pierde din profitul care ajunge in buzunarele investitorilor ce au asigurant existenta companiei.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre compania Apple si va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile.

28 COMENTARII

  1. Bijuteria va ajuta clar, iar varianta mica 7s va ajuta si ea datorita pretului….nu stiu daca varianta plus are anul acesta vreun rost

  2. Ma bucur pentru Apple, insa mai tare ma bucur pentru Samsung ca le cresc veniturile cu fiecare iphone vandut. Si asta imi place ?

  3. Azi au inceput sa ajunga unele Note 8 pt cei ce au comandat din prima zi, si am fost cu un prieten de-al meu sa il ridice din magazin dupa care am fost la un pub si mai mult eu am stat pe el…ok trecand pe langa faptul ca e prea mare pt mine, adica Note 7 cred ca ramane fizicul ideal pt un Note….in rest, doamne, foarte foarte folositor a ajuns S pen…chiar cred ca si Apple trebuie la anul sa aduca iphone plus cu un screen to body ratio de minim 80% si 6″ cu un mini apple pencil pe care utilizatorul sa il poata baga in device pt portabilitate…chiar cred ca exista utilizatori ce vor vrea asa ceva. Da ipad si ecranele mai mari vor fi preferatele artistilor etc, dar pt navigare si chestii finute s pen din note 8 este f f tare si poti face multe chestii specifice mult mai rapid decat ai face cu degetul, ca sa nu mai zic ce bine merge sa folosesti s pen in excel

  4. Apple per total ca mainstream este clar mai bun, dar Samsung este mai buna pt ca are produse pt oricine, are o varietate mult mai mare. Imi place note 8 ca ce este, dar nu ca dimensiune, imi place mai mult din acest aspect Note FE. Daca ar fi sa am doar un device in viata de zi cu zi, clar ar fi un Note

  5. Nici el nu stie ce ii place . Sa ii cititi postarile despre note 8 . Va luati cu mainile de cap ce poate abera ca e caramida ca e prost ca samsung este pentru saraci etc etc . Acum ii place . Trageti voi concluziile despre acest internaul . Eu unul nu am de ce sa ma pun mintea lui .

  6. mai citeste 1data, sa vezi ca toate duc intr-un loc sigur, este caramida si mare. Restul, nu conteaza , macar eu mi-am impartasit parerile DUPA ce l-am folosit live astazi cred pt vreo 2 ore,eu ultimul note testat de mine personal pt mai mult timp a fost note 2, si pot spune ca s pen a evoluat mult si acum se merita sa il ai intr-un smartphone de 6″…voi vorbiti precum gainile fara sa aveti experienta
    Deci clasic comentariu de taran cu numele de mihaita

  7. pt asta exista 7s etc…dar de vandut se va vinde…dar chiar daca vor avea doar 2 mil de bucati pt weekend, tot este f putin din moment ce sunt sigur ca peste 5 mil de persoane global il va dori
    Deci asta explica toate articolele

  8. Fututi mormantul mati de jeg de om . Te ascunzi in spatele laptop -ului pe un site si jignes fututi morti tai . Jegule lumea e mica

  9. Am dat peste articolul cu lansarea 6s si am vazut comentariul asta a lui Srb:” Este clar ca se pregatesc de eliminarea home button la ce exemple au dat cu 3d Touch”
    Nostradamus !

  10. Ești ironic cu Nostradamus nu? Cine ma rog nu specula ca o sa se renunțe la butonul home, pana și la Samsung tatăl butonului home
    În rest 3D touch cum a venit asa a și plecat

  11. Că sa vezi,analiștii americani au încredere și lauda un produs al unei firme americane…și eu care credeam că vor lăuda seria A de la Samsung sau poate chiar seria Mate de la Huawei.

  12. Calm ca nu te va crede nimeni. Poti cauta si cu actiunile apple in noiembrie de am zis ca in 2017 vor depasi 115$ clar si multe altele dar nu te vor crede astia pt ca daca intelegeau logica si viziunea,nu mai erau in real life oameni de rand salariati etc

  13. 100 de milioane in 2017 si 2018 mi se pare un fail .
    Oricum analistii americani nici nu stiu pe ce lume traiesc – ei estimeaza pe baza cifrelor de vanzari declarate de Apple – clar niste minciuni .
    Eu zic ca in afara de SUA si Japonia , iPhone 8 va fi un fail .
    Nici nu se poate compara situatia cu cea a iPhone 6, cand Apple a introdus ecranul mare(pe care il refuzasera ca imbecilii inainte) si au avut vanzari mari in China .
    S-a dus baba cu colacii .
    De altfel ma tot intreb cat de orb sa fii sa cumperi hidosenia aia cu bezeluri de jur imprejur si cu decupaj – cred ca este cel mai urat telefon lansat in 2017.