iPhone X are Incarcarea Wireless Confirmata

iPhone X are incarcarea wireless confirmata in mod oficial de catre iOS 11 GM, astfel ca ultima functie necunoscuta este anuntata inaintea prezentarii oficiale.

iPhone X are incarcarea wireless confirmata in mod oficial de catre iOS 11 GM, build-ul sistemului de operare avand intrari in codul sursa care arata ca aceasta functie va exista, dar nu doar atat. iPhone X are zvonita de cateva luni implementarea unui sistem de incarcare wireless de catre compania Apple, iar acum vedem prima confirmare credibila a faptului ca Apple va oferi aceasta functie pe care fanii sai o cer de ani de zile.

iPhone X va avea un sistem de incarcare wireless care va fi compatibil cu standardul Qi folosit si in restul telefoanelor Android vandute pe pietele globale in momentul de fata. Teoretic, orice fel de incarcator compatibil cu standardul Qi ar trebui sa poata incarca si iPhone X anul acesta, deci nu va trebui sa asteptam in mod neaparat pentru ca sa isi lanseze incarcatorul special.

iPhone X are pana una-alta cateva intrari in codul sursa al iOS 11 care confirma faptul ca vor exista alerte in momentul in care telefonul va fi plasat pe un pard wireless de incarcare. iPhone X ar putea afisa si o animatie speciala in momentul in care incarcarea wireless va incepe, insa deocamdata nu se stie sigur cum arata aceasta, pentru ca ea nu a fost inclusa in iOS 11, semn ca sistemul ar putea fi lansat mai tarziu.

iPhone X are incarcarea wireless confirmata

iPhone X Incarcarea Wireless Confirmata

iPhone X a avut zvonita implementarea tarzie a sistemului de incarcare wireless pentru ca Apple nu ar fi reusit sa finalizeze la timp sistemul in baza caruia ar functiona totul. Mai exact, s-a sugerat ideea ca iPhone X va permite incarcarea wireless abia in momentul in care iOS 11.1 va fi lansat oficial, inginerii celor din Cupertino avand probleme in a finaliza tehnologia pentru a fi disponibila publicului larg.

iPhone X ar aduce incarcarea wireless la peste 4 ani distanta de primele telefoane Android care o au disponibila, dar si intr-un format inferior celui oferit de catre ele. Incarcarea wireless din iPhone X ar urma sa fie mai inceata decat cea pe care o ofera telefoanele Android, dar asta era de astepta de la cei din Cupertino pentru ca ei rareori ofera ceea ce isi doresc fanii in forma pe care acesia o cer.

iPhone X nu va fi singurul model care va avea incarcare wireless, deoarece Apple urmeaza sa o ofere inclusiv in iPhone 8 si iPhone 8 Plus in exact acelasi mod anul acesta. Toate aceste noutati pentru iPhone X, iphone 8 si iPhone 8 Plus vor fi anuntate de catre compania Apple in data de 12 septembrie si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre ele.