iPhone 8 – Emoji 3D cu Expresiile Tale Faciale

iPhone 8 va face emoji 3D cu expresiile tale faciale numiti animoji de catre compania Apple, noua camera 3D frontala oferind functionalitatea.

iPhone 8 face emoji 3D cu expresiile tale faciale, compania Apple folosind noua camera 3D frontala si pentru a oferi utilizatorilor ceva cu care sa se mai joace prin iMessage. Aceasta noua functie a iPhone 8 a fost descoperita, desigur, in iOS 11 GM si este cat se poate de sigura de implementare, asa ca Apple o va prezenta in detaliu in cursul zilei de 12 septembrie.

iPhone 8 va avea aceste noi emoji 3D numite Animoji, camera 3D frontala cu ai sai senzori fiind folosita pentru a urmari miscarile fetei si a crea emoji animate in baza expresiilor noastre. Apple monitorizeaza aproape orice fel de miscari ale fetei pentru a crea aceste Animoji folosind iPhone 8, ei putand fi trimisi rapid prin intermediul iMessage catre orice prieteni care ii vor putea vedea in iOS 11 fara probleme.

iPhone 8 va avea aceste Animoji create sub forma de unicorni, roboti, porci, pisici, maimute si alte caractere emoji care s-au dovedit a fi populare in iMessage. Apple considera ca iPhone 8 poate ajuta utilizatorii sa se exprime mult mai usor prin intermediul acestor Animoji si sa le spuna mai usor prietenilor care este starea lor de spirit folosind chiar propriile expresii faciale in loc de caractere emoji statice.

iPhone 8 va crea emoji 3D cu expresiile tale faciale

iPhone 8 animoji

iPhone 8 va putea crea animoji inclusiv folosind vocea noastra, iar desigur ca doar acest model le va putea face multumita camerei 3D si a tehnologiei avansate din ea. Aceste animoji ar trebui sa poata fi create rapid prin aplicatia iMessage a celor de la Apple, deci iPhone 8 ar trebui sa ne permita doar sa o deschidem, iar de acolo crearea unei animoji ar trebui sa se faca in cativa pasi sub directionarea iOS 11.

iPhone 8 Emoji 3D Expresiile Faciale

iPhone 8 este capabil sa monitorizeze cateva zeci de expresii faciale folosind camera 3D frontala, asa ca indiferent de starea voastra de spirit, telefonul o va surprinde. Nu se stie cam cat de mari vor fi afisati acesti animoji in aplicatia iMessage a iPhone 8, sau a altor iDevice-uri, nici daca ei vor putea fi repartajati mai apoi catre alte persoane, asa ca si aici vom avea de aflat pe 12 septembrie cum a gandit Apple tot.

iPhone 8 nu va avea aceasta functie promovata ca una dintre cele mai importante, ci ca una cu care Apple vrea sa ii invete pe utilizatori cum sa se foloseasca de sistemul de recunoastere faciala. iPhone 8 va avea toate secretele dezvaluite de catre compania Apple pe data de 12 septembrie si va reamintesc faptul ca va astept pe iDevice.ro marti incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre absolut toate.