iPhone X va avea Procesor A11 cu Sase Nuclee

iPhone X va avea un procesor cu sase nuclee in noul chip A11 pe care Apple il va folosi deasemenea in iPhone 8, dar cu performante probabil mai slabe.

iPhone X va avea un procesor cu sase nuclee in interiorul chip-ului A11 oferit de catre compania Apple pentru noul sau telefon mobil incepand din aceasta toamna. V-am spus ca iPhone X ar putea avea un procesor mai puternic decat cel din iPhone 8, iar compania Apple ar putea oferi diferente de performanta petnru a motiva achizitia telefonului mai scump, acesta avand si mai multe de oferit pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone X va avea un procesor cu sase nuclee, patru dintre acestea fiind dedicate proceselor complexe si 2 proceselor simple, deci va avea putere de procesare enorma. iPhone 7 are doua procesoare puternice si doua mai slabe, insa iPhone X va avea patru puternice pentru un total de sase nuclee care vor distruge orice fel de smartphone Android care va fi comparat in performante cu noul telefon Apple.

iPhone X nu are dezvaluite si frecventele de lucru pentru noul procesor, insa chiar daca ar fi cele folosite pentru procesorul din iPhone 7, tot vorbim despre un spor major de performante. Este fara dubiu faptul ca iPhone X va fi cu mult mai performant decat iPhone 7, insa marea intrebare este daca pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus compania Apple va oferi un chip A11 cu acelasi procesor puternic anul acesta.

https://twitter.com/never_released/status/906916221836292096

iPhone X va avea Procesor A11 cu Sase Nuclee

iPhone X va avea practic un procesor cel putin la fel de puternic precum cel cu sase nuclee folosit in cele mai recente modele ale iPad Pro lansate de catre Apple. Tabletele au performante cu aproape 50% mai bune decat seria iPhone 7, deci iPhone X ar trebui sa fie foarte aprope de ele, dar probabil sporul de performante va fi de 35% – 40% pentru ca Apple nu a egalat vreodata tabletele iPad intr-un asemenea mod.

https://twitter.com/never_released/status/906915483382939649

iPhone X ar trebui sa obtina peste 9000 de puncte in testele Geekbench, cu mult peste orice smartphone Android disponibil in momentul de fata pe piata. In AnTuTu situatia ar trebui sa fie similara pentru ca iPhone X va fi un “monstru” in ceea ce priveste performantele, iar compania Apple se va lauda cu faptul ca a reusit din nou sa isi intreaca competitorii Android in puterea de procesare.

iPhone X va avea cu siguranta informatiile privind puterea de procesare dezvaluite de catre compania Apple in cursul zilei de 12 septembrie, asa ca atunci vom afla toate detaliile. iPhone X va fi prezentat de catre compania Apple in cursul zilei de marti si va astept incepand cu ora 19:30 sa discutam despre toate noutatile pe care cei din Cupertino urmeaza sa ni le prezinte in mod oficial.