Apple Watch dispare din Magazine inaintea Prezentarii iPhone X

Apple Watch a inceput sa dispara din magazine inaintea prezentarii iPhone X, iOS 11 GM confirmand deja ca Apple intentioneaza sa lanseze Apple Watch 3 pentru clientii sai. Stim deja ca acest model va fi prezentat in cursul zilei de maine cu noutati minore, impreuna cu iPhone X, compania Apple intentionand sa ofere o serie de imbunatatiri relativ notabile, care vor creste cu siguranta si pretul de vanzare.

Apple Watch 3 va fi prezentat maine, iar ieri s-a descoperit ca unele modele ale actualelor Apple Watch au inceput sa dispara din magazinele companiei Apple. Mai exact, Apple Watch Edition 42mm si toate cele ale Hermes sunt indisponibile la magazinele Apple online, in timp ce modelele de 38mm pot fi cumparate in continuare de catre toti cei interesati, seria fiind actualizata recent cu un pret mai mic.

Apple Watch 3 va fi lansat de catre compania Apple cu conectivitate 4G, o coroana digitala colorata si, probabil, o baterie mai buna, dar ar trebui sa fie mai scump decat actualele modele. Nu se stie cat ar putea cere Apple pe noile Apple Watch 3 cu conectivitate 4G, insa preturile ar putea fi cu minim 100 de dolari, sau euro, asa ca ramane de vazut ce vom vedea maine seara de la americani.

Apple Watch Magazine Prezentarii iPhone X