eMAG are Reduceri de 1150 de LEI la iPhone 7

eMAG are reduceri de 1150 de LEI la iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand din 11 septembrie, foarte multe modele fiind oferite in promotia magazinului online.

eMAG are reduceri de 1150 de LEI la iPhone 7 incepand cu 11 septembrie, iPhone 7 Plus fiind deasemenea disponibil in oferta magazinului online, ambele modele putand fi cumparate in variate combinatii de culori si spatiu de stocare oferite de catre Apple.

eMAG vinde pe 11 septembrie iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri foarte bune in aceasta pagina, modelele fiind lansate acum un an de zile, insa asta le-a si redus pretul de vanzare cu mai bine de o treime fata de valoarea initiala si desigur ca el va continua sa scada dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8.

eMAG in 11 septembrie va permite sa cumparati inclusiv modelele jet black si negru mat in diverse combinatii cu spatiu de stocare, iPhone 7 si iPhone 7 Plus fiind acum in sfarsit disponibile pentru achizitie asa cum va doriti, spre deosebire de ceea ce s-a intamplat in toamna anului trecut.

eMAG pe 11 septembrie vinde inclusiv modele resigilate ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in aceasta pagina, reducerile fiind ceva mai mici pentru aceste modele, dar ele au oricum un pret de baza de vanzare mai mic, asa ca veti avea parte de un deal foarte bun pentru achizitie.

eMAG vinde pe 11 septembrie multe modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa stocurile sunt limitate, asa ca va recomand sa profitati rapid de ocazie daca gasiti ce va intereseaza, pentru ca nu se stie cand veti mai vedea un deal la fel de bun.

eMAG Reduceri 1150 LEI iPhone 7