iPhone X – Prima Coada Facuta pentru Lansare

iPhone X a convins deja unii oameni sa stea la coada pentru lansare in fata unui Apple Store, imaginea de mai jos aratandu-ne ce se intampla in fata magazinului Apple din New South Wales, Australia, totul desi telefonul nu a fost inca anuntat in mod oficial.

iPhone X are productia extrem de limitata in momentul de fata, cu mai putin de 10.000 de unitati fabricate zilnic, deci pentru lansare stocurile vor fi atat de mici, incat numarul de unitati alocate pentru magazinele Apple ar putea fi mai mic de 10.

iPhone X va ajunge practic la cei care stau la coada din timp si sunt primii, pentru ca restul ar putea ramane doar cu experienta folosirii unuia dintre telefoanele expuse pe mesele din Apple Store pentru testare, lucru de care v-am avertizat deja intr-un articol anterior.

iPhone X va fi extrem de cautat si disponibil in cantitati mai mici decat orice alt model de iPhone lansat pana acum, aceasta nefiind o strategie de marketing, ci o pura problema generata de cerintele stricte ale Apple privind componentele si asamblarea noului iPhone.