Prima Pagina iPhone X iPhone X – Prima Coada Facuta pentru Lansare

iPhone X – Prima Coada Facuta pentru Lansare

iPhone X a convins deja unii oameni sa stea la coada pentru lansare in fata unui Apple Store, imaginea de mai jos aratandu-ne ce se intampla in fata magazinului Apple din New South Wales, Australia, totul desi telefonul nu a fost inca anuntat in mod oficial.

iPhone X are productia extrem de limitata in momentul de fata, cu mai putin de 10.000 de unitati fabricate zilnic, deci pentru lansare stocurile vor fi atat de mici, incat numarul de unitati alocate pentru magazinele Apple ar putea fi mai mic de 10.

iPhone X va ajunge practic la cei care stau la coada din timp si sunt primii, pentru ca restul ar putea ramane doar cu experienta folosirii unuia dintre telefoanele expuse pe mesele din Apple Store pentru testare, lucru de care v-am avertizat deja intr-un articol anterior.

iPhone X va fi extrem de cautat si disponibil in cantitati mai mici decat orice alt model de iPhone lansat pana acum, aceasta nefiind o strategie de marketing, ci o pura problema generata de cerintele stricte ale Apple privind componentele si asamblarea noului iPhone.

 • Teodor

  Oamenii ăștia au ceva la cap. Oricât de tare ar fi noul iPhone, fii civilizat, nu pune cortul in fața magazinul numai ca să fii tu primul client.

 • Srb Srb

  Incepe…daca deja a inceput cu o sapt jumatate inainte, clar pana pe 22 Sept se strang minim 100 persoane

 • creed

  Pentru unii este o afacere , asta este serviciul lor 😉

 • Raoul Valceanu

  Oamenii au innebunit, deadreptul!!!!

 • Mircea Radulescu

  Pai trebuia mâine sa vedem prezentarea într-un pub ca o adevărată finala de Champions League, sa comentam la bere, etc 😂

 • Visan Teodor

  Am scris un amărât de comentariu și cică de așteaptă aprobarea pentru publicare.Ciudat.

 • corina 👩‍⚕️

  Visane … stai la rând , pacoste samsonistă …!!!…!!! 😂😂😂

 • Srb Srb

  esti la rand

 • Nu este o idee rea.

 • burlacu

  Sunt plătiți stați calmi

 • Fosocle

  Nu ai inteles ca apple este mai buna la marketing decat la orice altceva. Cea mai buna din lume. Aici chiar ii admir. Sa nu uitam ca evangelism marketingul este inventat tot de ei prin Guy Kawasaki, probabil cea mai ieftina metoda de marketing. In evangelism marketing consumatorii devin unelte care raspandesc gratuit si din convingere calitatile produsului/companiei. Si vedem pe site-ul asta nenumarate exemple de useri. Un fel de religie unde consumatorii devin misionari

  OK, revenind. Referitor la treaba cu stocurile si cifrele, am si eu aceeasi intrebare ca si tine. Plus ca aparusera articole precum ca iphone X o sa creasca veniturile apple de nu o sa mai aiba banii loc in banci iar computerele nu o sa ii poata calcula

 • gica

  Cam lame fata de 2011-2012 . Se vede ca lucrurile s-au schimbat mult in defavoarea Apple – tot mai multi realizeaza ca , in cazul iPhone, platesc prea mult pentru prea putin .

 • Fosocle

  Primul care ia teapa, dar va fi celebru pentru doua minute
  Asa am ajuns toti din cultura occidentala. Cumparam orice ni se pune sub nas. Chiar daca produsul nu a fost nici macar prezentat. Trebuie sa fim primii la nimic si sa ne aratam valoarea pe internet. Dupa cateva minute papagalul ala va fi fix la fel ca toti ceilalti, dar pentru viata lui va fi o mare realizare. “Am aparut pe youtube!”

  Cum am mai zis, am trait ceva vreme in China si am vazut cam toata Asia. Oamenii aia nu prea pun pret pe “valoare” si bunuri materiale (cel putin deocamdata). Probabil si din cauza asta apple nu are mare succes acolo. In civilizatia occidentala actuala facem greva cand nu mai avem bani de rate la televizoarele de 50 m din garsoniera si vrem salarii mai mari si uite asa cresc preturile. Pe aia nu ii intereseaza emblema din piept de la un tricou de doi bani pentru care noi occidentalii suntem dispusi sa dam zeci de euro

  Din pacate la romani (majoritar) valoarea inseamna bani si se vede aceasta valoare pe strazi, sosele, orase. Din pacate pentru noi, pentru altii valoarea inseamna educatie. Mi-e sila de meltenii cu obiecte. Din punctul meu de vedere nu e nicio diferenta intre un meltean care isi prezinta ghiulul de aur si un asa zis “intelectual” care isi prezinta ultimul telefon.

  Succesuri sa va dau

 • Fosocle

  Nu e lame si nu sunt platiti, oameni “nebuni” sunt peste tot. Au nevoie de atentie. Uita-te in jurul tau. Inclusiv in comentarii. Nu ai iphone (a se citi obiecte scumpe), nu ai valoare. Snobism ca la noi si la rusi nu prea gasesti. Oameni care au suferit in copilarie. Vezi gigi becali

 • This sucks!

  Omu vrea sa apara în ziare

 • Visan Teodor

  Da,la rand la Corina,cica.

 • Visan Teodor

  Corinuta,daca nu sunt primul,nu ma bag.Apropo,am Lg.

 • Visan Teodor

  Deci un individ posteaza pe “Pasarica” o poza iar noi facem din asta o stire.Superb.