iPhone X – Cu cat va fi Mai Scump decat Concurenta

iPhone X va fi mai scump decat concurenta, insa diferenta nu va fi colosala fata Samsung Galaxy Note 8, sau alte modele vandute de catre compania Samsung.

iPhone X va fi scump, fie ca va costa 1000 de dolari, sau euro, ori 1200 de dolari, sau euro, iar companiei Apple nu-i prea pasa pentru ca nici nu prea poate controla asa mult pretul. Diversele componente noi au crescut pretul iPhone X foarte mult fata de cel al iPhone 7, iar cei de la Apple il vor pune asa in vanzare pentru ca nici telefoanele concurentei nu sunt cu mult mai ieftine decat ceea ce urmeaza sa ofere ea.

iPhone X este prezentat in imaginea de mai jos intr-o comparatie cu preturile pe care alte telefoane mobile concurente le vor avea si vedem cat de mult au evoluat preturile iPhone. iPhone X este prezentat aici cu un pret estimat la valoarea de 1000 de dolari, identica cu cea la care Samsung Galaxy S6 Edge a fost vandut in SUA in cursul anului trecut, conform analistilor americani.

iPhone X va fi totusi mai scump decat orice alt model de iPhone vandut vreodata, cu putin mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, care costa peste 900 de dolari in SUA chiar acum. Fata de Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone X va fi cu aproximativ 150 de dolari mai scump, dar acele modele sunt deja suficient de vechi pentru a nu mai putea fi luate in considerare in ceea ce privste stabilirea preturilor iPhone X.

iPhone X – cu cat va fi mai scump decat concurenta

iPhone X Cu cat Scump Concurenta

iPhone X are in imaginea de mai sus prezentat drept concurent principal Samsung Galaxy Note 8, singurul care are un pret extrem de apropiat de al sau, dar este fabricat de Samsung. Aici se va da practic marea “batalie” pe piata smartphone, deoarece daca iPhone X va costa doar 1000 de dolari, sau euro, va distruge vanzarile Samsung pentru ca lumea nu va cauta Note8 in locul produsului Apple.

iPhone X nu este cu mult mai scump decat modelele din seria Plus vandute de catre compania Apple, iar acest lucru era de asteptat, mai ales ca are si un ecran mai mare decat ele. Privind istoricul evolutiei preturilor pentru iPhone putem vedea ca Apple a crescut cam anual preturile incepand cu anul 2014, dar pentru modelele Plus, asa ca era de asteptat ca iPhone X sa nu fie ieftin, cum dorim noi.

iPhone X va fi mai scump in SUA decat in Europa, asa ca daca la americani va fi vandut cu 1000 de dolari fara taxe si 1100 de dolari cu taxe, atunci in Europa va costa 1100 de euro. In Romania ne putem astepta la un pret de aproximativ 5000 de LEI pentru iPhone X, insa maine seara aflam totul si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile pregatite de Apple.

23 COMENTARII

  1. A mai auzit careva de un telefon cică note8 cu virusandroid … ? Se spune ca vand tare gagii de la samsung …. ??? pe rupere … ai de curulețul lor la asa petardă nici 159€ nu as da …

  2. ” iPhone X este prezentat aici cu un pret estimat la valoarea de 1000 de dolari, identica cu cea la care Samsung Galaxy S6 Edge a fost vandut in SUA in cursul anului trecut”.
    Aici cred ca te-ai referit la S7 edge.

  3. te-au jignit profund comentariile noastre, de asta ai pus la final smiley face?

    unde esti domnisoara? la minte sigur esti, daca iti foloseai neuronii, (2 la numar), nu postai aberatiile de mai sus.

  4. Voi astia cu neuroni putini puteti sa scrieti un comentariu fara puncte de suspensie si/sau smiley face?

    Virgula este un semn de punctuatie si este inofensiva, o puteti folosi din cand in cand, dar ce mai conteaza ca esti agramat cand ai iphone.

  5. pe cine faci tu samsonist? eu folosesc Iphone tu ala pe jumate barbat cu barbita crescuta neuniform si cu pl mica, care te ascunzi sub un pseudonim de domnisoara doar ca sa ai putina atentie.