iPhone 8 NU este iPhone X, Ce Trebuie sa Stii

iPhone 8 nu este iPhone X, compania Apple generand destula confuzie cu modul in care a ales sa denumeasca noile modele ale iPhone ce vor fi lansate anul acesta.

iPhone 8 nu este iPhone X, in ciuda numeroaselor confuzii care se fac in momentul de fata in presa, ele generand si mai multa confuzie in randul celor care asteapta cu nerabdare produsele Apple. Se spun diverse lucruri confuze prin presa zilele acestea, insa ce trebuie inteles este ca iPhone 8 este un model diferit fata de iPhone X, iar diferentele vor fi foarte mari, nu doar in ceea ce priveste pretul, ci si in materie de functii.

iPhone 8 este ceea ce am stiut pana acum ca fiind iPhone 7S, compania Apple alegand sa sara peste numirea 7S pentru a oferi una mai “puternica” pentru noul sau telefon. iPhone X este o denumire suficient de puternica incat sa genereze ideea ca produsul are multe functii noi, insa iPhone 7S sugereaza faptul ca este vorba despre o versiune intermediara cu functii putine, asa ca Apple va folosi denumirea iPhone 8.

iPhone 8 contine si cifra 8 care este considerata a fi extrem de norocoasa in China, iar acolo compania Apple are nevoie de foarte mult noroc in lupta cu producatorii locali. iPhone 8 are nevoie de vanzari extrem de bune pentru a fi in atentia consumatorilor chinezi, iar cei de la Apple trebuie sa se foloseasca de toate tacticile de marketing pentru a promova acest telefon in paralel cu iPhone 8 Plus si iPhone X.

iPhone 8 NU este iPhone X, ce trebuie sa stii

iPhone 8 nu va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch care acopera intregul panou frontal, nu va avea Touch ID, nu va avea o camera 3D Frontala si nici macar 3 GB RAM. iPhone 8 nu va avea o camera duala, desi iPhone 8 Plus o va avea, iar procesul sau ar trebui sa fie inferior celui folosit in iPhone X, cele doua modele de telefoane urmand a imparti totusi sistemul de incarcare wireless implementat de Apple.

iPhone 8 va avea si o carcasa din sticla, exact precum iPhone X, insa va ramane si cu butonul Home si Touch ID, bateria sa urmand a fi mai mica decat cea folosita in “fratele” mai mare. Diferente intre iPhone 8 si iPhone X vor fi suficiente si este bine sa stiti de la bun inceput pe care dintre cele doua modele trebuie sa le aveti in vedere pentru ca al doilea va fi disponibil in cantitati extrem de limitate.

iPhone 8 va fi mai ieftin decat iPhone X, acesta fiind marele sau atu in lupta cu modelul premium, dar asta pentru ca va avea si mult mai putine schimbari oferite de Apple. iPhone 8 si iPhone X vor fi prezentate impreuna si oferite spre precomanda impreuna, dar lansarea oficiala va fi diferita, primul urmand a fi pus in vanzare mai devreme decat cel de-al doilea, asa cum se asteptau multi, de altfel.

iPhone 8 si iPhone X vor fi prezentate maine seara incepand cu ora 19:30 si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta absolut toate noutatile.

iPhone 8 NU iPhone X Trebuie Stii