Xiaomi Mi Mix 2 – Ironia iPhone 8 si Galaxy S8

13

Xiaomi Mi Mix 2 a fost prezentat astazi de catre compania Xiaomi, insa nu fara a ironiza iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, dar nu intr-un mod chiar atat de elegant si nici frumos, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, prezentata in timpul conferintei.

Xiaomi Mi Mix 2 urmeaza sa aiba un ecran care acopera aproape tot panoul frontal, cu o margine de carcasa vizibila in partea inferioara, ca un barbat chel cu barba, in timp ce iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 seamana cu barbati care au barba si par, mai mult sau mai putin.

Xiaomi a ales o comparatie destul de ciudata pentru Xiaomi Mi Mix 2 si puteti vedea cam cat de trist este desenul de mai jos, care pare facut de un copil de 5 ani, nu de “grozavii” ingineri chinezi care copiaza, creeaza design-urile smartphone-urilor Xiaomi.

Xiaomi Mi Mix 2 va fi un concurent serios pentru telefoanele ieftine din China, insa nu si pentru iPhone 8, sau Samsung Galaxy S8, dar cei de la Xiaomi se folosesc tehnici de acest gen pentru ca sunt penibili a incerca sa ajunga in atentia presei care ii cam ignora.

Xiaomi Mi Mix 2 va fi ansat in perioada urmatoare de catre companie, dar va fi dat uitarii in umbra iPhone 8.