iPhone 8 si ce se va Intampla cu iPhone 7S

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate anul acesta impreuna cu iPhone X, in timp ce iPhone 7S va fi dat uitarii pentru a se face un salt de o generatie.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate de catre compania Apple in luna septembrie, modelele venind cu o surpriza pentru multi pentru ca vorbim despre un salt de o generatie fata de anul trecut. Toata lumea se astepta ca iPhone 7S sa isi faca aparitia impreuna cu iPhone 7S Plus in aceasta toamna, insa in realitate iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate de catre compania Apple, ele fiind confirmate de catre iOS 11 GM sambata.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi de fapt modelele “low-end” de anul acesta, iar asta pentru ca ele vor fi extrem de similare in aspect cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Vorbim aici despre un panou frontal identic si despre o carcasa din sticla pe iPhone 8 in locul celei de aluminiu de iPhone 7, insa separat de aceasta schimbare estetica, doar posibile noi culori ar putea fi oferite de catre compania Apple anul acesta.

iPhone 8 este un upgrade minor pentru seria iPhone 7 din multe puncte de vedere, el meritand mai mult denumirea iPhone 7S decat altceva, dar Apple are cu totul alte planuri. iPhone 8 nu trebuie sa atraga atentia de la iPhone X anul acesta, al doilea model fiind cel care va fi in atentia lumii intregi, insa pretul de vanzare va fi cu mult mai mare decat cel pe care multi fani l-ar dori sa il aiba telefonul mobil.

iPhone 8 si ce se va intampla cu iPhone 7S

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi prezentate oficial in cursul zilei de maine si vor fi disponibile pentru precomanda incepand cu data de 15 septembrie, iar lansarea iPhone 8 ar trebui sa aiba loc pe 22 septembrie. Cu aceasta lansare compania Apple va schimba din nou perceptia lumii intregi cu privire la modul sau de lucru, pentru ca pana in prezent nu s-a sarit vreodata peste o generatie, cum se va face cu iPhone 8.

iPhone 8 sugereaza faptul ca Apple ofera un upgrade major pentru seria iPhone anul acesta, iar iPhone X sugearea faptul ca modelul va fi unul cu adevarat exceptional. Chiar daca in loc de iPhone 8 compania Apple ar fi lansat iPhone 7S, impactul ar fi fost acelasi, pentru ca oamenii isi doresc iPhone X la un pret decent, nu un iPhone 8 care costa cat un iPhone 7 dar n-are nici pe departe noutatile iPhone X.

In concluzie, iPhone 7S NU va fi lansat anul acesta, dar Apple va lansa iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, conform iOS 11 GM. TOate noutatile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X vr fi anuntate de catre compania Apple in cursul serii de maine si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate surprizele pe care americanii le au pregatite pentru noi in urmatoarea luna.

iPhone 8 Intampla iPhone 7S

9 COMENTARII

  1. Eu zic asa, iph 7s si 7s plus modele de top si un special edition care se poate numi altfel dAr niciodata X. Ar fi o tanpenie sa vina vecinu cu iphone 8 plus care sa semene identic cu iph 7 plus lansat acum un an . Serios?

  2. Se numește 8 pentru ca la anul sa scoată 9 și sa fie in ton cu S9, si pe alta parte toată lumea așteaptă cifra 8, 7s nu s-ar fi cumpărat deloc, altfel X trebuie sa fie special ca sa merite 1200 euro. Apple știe ce face ?