WhatsApp – Teapa Continua cu Samsung Galaxy S8

WhatsApp teapa continua cu Samsung Galaxy S8 dupa ce zilele trecute companiile eMAG, Kaufland si Tarom au fost in mijlocul unei tepe similare ce a pacalit romani.

WhatsApp teapa continua cu Samsung Galaxy S8 dupa ce zilele trecute companiile eMAG, Kaufland si Tarom au fost in mijlocul unei tepe simialare care a pacalit foarte multi romani. Samsung Galaxy S8 este acum in centrul celor care trag tepe pe WhatsApp si profita de marea naivitate a romanilor care cred ca Samsung le poate oferi un telefon gratuit asa din senin doar pentru ca se inscriu pe un website obscur.

WhatsApp are totusi teapa gandita bine pentru oamenii creduli si atehnici, deoarece in mesajul partajat pe reteaua de mesagerie se vorbeste despre Samsung Galaxy S8 si se arata un link catre un website Samsung. In realitate, in spatele acelui link se ascunde un alt website care este o clona a unuia Samsung, iar pe el se vorbeste despre Samsung Galaxy S8 si unitatile gratuite care ar fi oferite daca se partajeaza mesajul prin WhatsApp catre alte persoane.

WhatsApp este solutia perfecta pentru a distribui tepele de acest gen pentru ca foarte multe persoane au incredere oarba in prieteni, chiar si cand vine vorba despre a castiga un Samsung Galaxy S8. Pe WhatsApp mesajul spune ca se ofera 1000 de unitati Samsung Galaxy S8 gratuite deoarece cutiile acestora au fost deteriorate in timpul transportului si unitatile au fost resigilate, apoi compania a decis sa le ofere gratuit clientilor.

WhatsApp – teapa continua cu Samsung Galaxy S8

WhatsApp Teapa Samsung Galaxy S8

WhatsApp este invadata de aceste mesaje cu unitati Samsung Galaxy S8 gratuite in ciuda faptului ca zilele trecute oamenii au fost pacaliti cu voucherele pentru eMAG, Kaufland sau Tarom. Unii ar putea crede ca anumite persoane ar fi trebuit sa isi dea seama ca acea teapa este repetata acum pe WhatsApp cu Samsung Galaxy S8, insa din pacate oamenii care nu au bani de telefoanele acestea, partajeaza cam orice.

WhatsApp are o functie care permite previzualizarea link-urilor din mesaje, insa cei care au creat teapa pentru Samsung Galaxy S8 au gandit totul cum trebuie. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca inclusiv fereastra de preview din WhatsApp sugereaza faptul ca se acceseaza website-ul Samsung, cand in realitate se acceseaza website-ul celor care incearca sa pacaleasca oamenii cu Samsung Galaxy S8.

“Ai auzit de Samsung? Au in jur de 1000 de telefoane Samsung Galaxy S8 care nu pot fi vandute din cauza ca au cutiile deteriorate, asa ca le ofera gratuit. Poti avea si tu unul gratuit aici: samsung.com/resigilate Grabeste-te! Oferta e valabila doar in limita stocului lor…”

WhatsApp este folosita foarte des in alte tari pentru tepe cu Samsung Galaxy S8, iPhone 7, sau diverse magazine online, iar acum a venit randul Romaniei. Acestea fiind spuse, daca primiti mesajul de mai sus cu teapa WhatsApp pentru Samsung Galaxy S8, va recomand sa nu accesati website-ul si sa nu introduceti niciun fel de date care va sunt cerute acolo, pentru ca faceti o imensa greseala.