iPhone 8 are Specificatiile Dezvaluite de AnTuTu

iPhone 8 are specificatiile tehnice dezvaluite de catre aplicatia de benchmarking AnTuTu, acestea fiind usor mai bune decat cele ale iPhone 7.

iPhone 8 are specificatiile dezvaluite de AnTuTu in cursul acestei zile, aceasta fiind prima oara cand modelul mai ieftin al seriei ce va fi lansate astazi are aceste informatii aratate. iPhone 8 va fi lansat impreuna cu iPhone X anul cesta, insa compania Apple va implementa in acest produs specificatii care sunt inferioare celor ale telefonului care va costa minim 1000 de dolari, sau euro, de saptamana aceasta.

iPhone 8 are specificatiile dezvaluite de AnTuTu si vorbim despre un telefon mobil care seamana foarte mult cu iPhone 7, dar are cateva imbunatatiri interesante. Imaginea de mai jos nu prezinta chiar toate specificatiile iPhone 8, insa compania Apple le va dezvalui in mod oficial in cursul acestei seri direct pe website-ul sau, impreuna cu cele ale iPhone 8 Plus, iPhone X urmand a avea parte de o dezvaluire similara.

iPhone 8 are urmatoarele specificatii tehnice :

  • ecran LCD cu diagonala de 4.7 inch si rezolutie de 1334 x 750 pixeli;
  • chip A11, cel mai probabil, quad-core;
  • 2 GB RAM;
  • minim 32 GB spatiu de stocare;
  • incarcare wireless;
  • carcasa din sticla;
  • camera principala de 12 megapixeli;
  • camera frontala de, probabil, 7 megapixeli.

iPhone 8 are specificatiile dezvaluite de AnTuTu

iPhone 8 nu va avea specificatii tehnice impresionante pentru ca Apple nu vrea ca el sa aiba parte de atentie mai mare decat iPhone X anul acesta. In aceasta idee, iPhone 8 va fi o versiune mai buna a iPhone 7, dar cu schimbari minore care vor mentine totusi pretul de vanzare la acelasi nivel precum cel perceput anul trecut pentru iPhone 7, el fiind perfect pentru cei care doresc un upgrade minor fara un cost mare.

iPhone 8 nu va avea specificatii la fel de bune nici macar ca ale iPhone 8 Plus, cel de-al doilea telefon urmand a avea un ecran mai mare si mai multa memorie RAM disponibila. Nici iPhone 8 si nici iPhone 8 Plus nu vor avea un procesor cu sase nuclee, precum iPhone X, ci in schimb vor ramane, cel mai probabil, cu acelasi procesor quad-core, performantele urmand a fi oricum imbunatatite.

iPhone 8 va fi pus in vanzare de catre compania Apple la preturi care incep de la 750 de dolari, sau 820 de euro in Europa, asa ca va fi accesibil pentru foarte multe persoane. Aceasta este partea buna pentru aceasta lipsa a noutatilor importante pentru hardware-ul iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar diferenta de 300 de dolari, sau euro, fata de iPhone X va merita din plin banii pe care compania Apple ii percepe.

iPhone 8 va fi prezentat in aceasta seara de catre compania Apple si va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta toate noutatile.

iPhone 8 specificatiile Dezvaluite AnTuTu