Prima Pagina iPhone X Prezentarea iPhone X si iPhone 8 LIVE pe iDevice.ro!

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 LIVE pe iDevice.ro!

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 LIVE pe iDevice.ro incepe la ora 19:30, cu 30 de minute inainte ca Apple sa inceapa conferinta din Apple Park.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va incepe in aceasta seara la ora 20:00, compania Apple urmand a transmite in direct pentru toata lumea evenimentul asteptat de o planeta intreaga. Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a anuntat prezentarea iPhone X si iPhone 8 cu mai bine de o saptamana in urma, iar acum mai putin de 12 ore ne despart de momentul in care vor fi anuntate toate noutatile produselor sale.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 nu se va limita doar la aceste doua produse, deoarece iPhone 8 Plus, iPod Touch 7, Apple Watch 3 si Apple TV 4K vor fi prezentate. In total, vorbim despre nu mai putin de 6 produse pe care compania Apple le va prezenta in aceasta seara impreuna cu iPhone X si iPhone 8, evenimentul in sine fiind cel mai mare pe care compania Apple l-a pregatit in ultimii 4 – 5 ani pentru toamna.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 este prima din aceasta perioada, sau poate prima din toata istoria recenta a Apple, in care vor fi prezentate nu mai putin de 6 produse noi. Multe dintre ele aduc imbunatatiri minore fata de cele anterioare, insa iPhone X va veni cu un upgrade major, asa ca va exista cu siguranta foarte mult interes pentru el, insa nici iPhone 8 nu va fi ignorat de catre fanii inraiti.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 LIVE pe iDevice.ro

Live Blog Prezentare iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus
 

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va putea fi vazuta direct de pe website-ul Apple de catre cei care au un produs al companiei si vor sa vada transmisiunea in direct. Prezentarea iPhone X si iPhone 8 nu va putea fi vazuta la fel si de catre cei care au alte produse cu alte sisteme de operare, dar pentru asta am eu un leac si va voi explica modul in care veti putea vedea conferinta fara a va face griji din vreun punct de vedere.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va incepe la ora 20:00, insa eu va astept incepand cu 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta compania Apple. Estimez ca va fi un eveniment care va dura minim 2 ore, pentru ca separat de iPhone X si iPhone 8 vor fi anuntate multe alte produse, asa ca ar fi bine sa fiti pregatiti pentru o desfasurare fara precedent a evenimentelor in aceasta conferinta.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va fi ne va aduce foarte multe informatii si pentru a le afla pe toate, va recomand sa faceti bookmark paginii iDevice.ro, sa va abonati la notificarile desktop, sau sa instalati aplicatia iDevice.ro. Acestea fiind spuse, cine e entuziasmat de prezentarea iPhone X si iPhone 8 dupa toate leak-urile care au aparut in ultimele zile despre noile produse ?

Prezentarea iPhone X iPhone 8 LIVE iDevice.ro

 • Srb Srb

  Abia asteptam !! De fapt toata planeta asteapta, de la Donald pana la Vladimir Putin

 • puiustefan

  In sfarsit a venit si ziua asta!! Astept cu nerabdare.

 • Srb Srb

  Eu promit ca la 19.30 maxim sunt aici impreuna cu toti oamenii inteligenti + samsonistii

 • mariorares

  🤣🤣🤣

 • Sturzu Petru Adrian

  Astept ora 7 ca painea calda !

 • Sturzu Petru Adrian

  Astia de la Samsung au mintea incuiata. Nu au ce cauta pe aici. Doar daca e sa vina sa faca “scandal” ca e panarama. :))

 • Srb Srb

  Nu uitati, diseara la 19:30, zaone impreuna cu restul nick’urilo clona, ce sunt la numar vreo 200, ne va astepta pe noi, clonele lui, aici pe idevice

 • snap

  In seara asta apare și iOS 11 oficial ?

 • rundown

  cum adica Zao are clone? Adica vorbeste cu el insusi??. Se mai si injura singur cateodata? Sa fie automotivatie sau autosugestie? :)) nu cred asa ceva.
  Avem aici o diversitate de rase si specii care comenteaza.

 • sau maine..

 • mor de nerabdare!! 🎊🎉🎊🎉🎊❤️

 • Srb Srb

  astazi variantele GM…varianta oficiala cel mai devreme vineri, sau cel mai sigur saptamana viitoare

 • Raoul Valceanu

  Sa spunem ca sunt “samsonist” cu mintea incuiata, asa cum spui tu, cel destupat la minte, fericit posesor de Apple. Ei bime, uita ca si incuiatul de mine foloseste pe langa S8 si un Iph 7 plus, ca doar asa au incuiatii, ce, cu ce sa compare. Si, conform teoriei tale, am sau nu ce cauta pe aici.
  PS. Stiu ca incuiat cum sunt, ti- am spus o poveste pe care nu o intelegi, dar daca ma rogi iti fac un desen.
  Vizionare placuta.

  Tocmai observ ceva ciudat, scriu aici de pe 7 plus, unde nu se deschide stream-ul. Ma uit pe S8, de pe la 8.45, interesant nu?

 • Raoul Valceanu

  Uaauuu, era sa cad din pat, mare realizare 8 si 8 plus, retina display!!!! Aaaa, ca 4, 5, 6, 7