Prezentarea iPhone X si iPhone 8 LIVE pe iDevice.ro!

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 LIVE pe iDevice.ro incepe la ora 19:30, cu 30 de minute inainte ca Apple sa inceapa conferinta din Apple Park.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va incepe in aceasta seara la ora 20:00, compania Apple urmand a transmite in direct pentru toata lumea evenimentul asteptat de o planeta intreaga. Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a anuntat prezentarea iPhone X si iPhone 8 cu mai bine de o saptamana in urma, iar acum mai putin de 12 ore ne despart de momentul in care vor fi anuntate toate noutatile produselor sale.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 nu se va limita doar la aceste doua produse, deoarece iPhone 8 Plus, iPod Touch 7, Apple Watch 3 si Apple TV 4K vor fi prezentate. In total, vorbim despre nu mai putin de 6 produse pe care compania Apple le va prezenta in aceasta seara impreuna cu iPhone X si iPhone 8, evenimentul in sine fiind cel mai mare pe care compania Apple l-a pregatit in ultimii 4 – 5 ani pentru toamna.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 este prima din aceasta perioada, sau poate prima din toata istoria recenta a Apple, in care vor fi prezentate nu mai putin de 6 produse noi. Multe dintre ele aduc imbunatatiri minore fata de cele anterioare, insa iPhone X va veni cu un upgrade major, asa ca va exista cu siguranta foarte mult interes pentru el, insa nici iPhone 8 nu va fi ignorat de catre fanii inraiti.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 LIVE pe iDevice.ro

Live Blog Prezentare iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus
 

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va putea fi vazuta direct de pe website-ul Apple de catre cei care au un produs al companiei si vor sa vada transmisiunea in direct. Prezentarea iPhone X si iPhone 8 nu va putea fi vazuta la fel si de catre cei care au alte produse cu alte sisteme de operare, dar pentru asta am eu un leac si va voi explica modul in care veti putea vedea conferinta fara a va face griji din vreun punct de vedere.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va incepe la ora 20:00, insa eu va astept incepand cu 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta compania Apple. Estimez ca va fi un eveniment care va dura minim 2 ore, pentru ca separat de iPhone X si iPhone 8 vor fi anuntate multe alte produse, asa ca ar fi bine sa fiti pregatiti pentru o desfasurare fara precedent a evenimentelor in aceasta conferinta.

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 va fi ne va aduce foarte multe informatii si pentru a le afla pe toate, va recomand sa faceti bookmark paginii iDevice.ro, sa va abonati la notificarile desktop, sau sa instalati aplicatia iDevice.ro. Acestea fiind spuse, cine e entuziasmat de prezentarea iPhone X si iPhone 8 dupa toate leak-urile care au aparut in ultimele zile despre noile produse ?

Prezentarea iPhone X iPhone 8 LIVE iDevice.ro