Prima Pagina iPhone X iPhone X – Lansare FARA Functia Mult Asteptata

iPhone X – Lansare FARA Functia Mult Asteptata

iPhone X lansare fara functia mult asteptata, incarcarea wireless urmand a fi dezactivata initial de catre compania Apple, standul de incarcare lipsind.

iPhone X are lansare fara functia mult asteptata de catre toti fanii companiei Apple deoarece ea nu este, aparent, pregatita pentru a fi oferita de catre cei din Cupertino. Am auzit acum cateva saptamani ca Apple nu ar putea lansa aceasta noua functie majora pentru iPhone X chiar din momentul punerii sale in vanzare si se pare ca detaiile se dovedesc a fi 100% adevarate chiar in ziua prezentarii.

iPhone X nu va avea functia de incarcare wireless pe care foarte multa lume o asteapta inca de acum cativa ani, aceasta existand in telefon, dar nefiind activata de la bun inceput. Acum cateva luni ni s-a spus ca iPhone X ar putea fi lansat cu functia de incarcare wireless dezactivata initial, ea urmand a fi activata cu o actualizare ulterioara a iOS 11, cel mai probabil iOS 11.1 in luna noiembrie a acestui an.

Lansarea iPhone X fara pad-ul de incarcare wireless creat de catre Apple si functia activa va dezamagi foarte multa lume, dar daca functia va fi activa, incarcatoarele Qi standard ar trebui sa fie compatibile. Apple nici macar nu a inceput productia pentru accesoriul sau de incarcare wireless pentru iPhone X, deci el este inca departe de lansare, asa ca trebuie sa ne rugam ca macar functia sa fie activa pentru a putea folosi incarcatoare Qi terte.

iPhone X – lansare fara functia mult asteptata

iPhone X va ramane mult timp fara accesoriul de incarcare wireless a celor de la Apple, iar asta pentru ca deocamdata compania nici macar nu a comandat componente pentru el. Fara a avea un accesoriu pentru incarcare wireless pentru iPhone X, e posibil ca Apple sa nu se grabeasca sa lanseze nici macar functia pana in momentul in care iOS 11.1 va fi disponibil, dar asta vom afla diseara.

Lansarea iPhone X ar putea fi anuntata cu acest accesoriu doar demonstrat de catre compania Apple si anuntat cu o data de lansare pentru finalul anului, sau poate 2018. iPhone X nu va fi singurul model nou al iPhone care va fi lansat cu incarcare wireless, iar asta pentru ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus o vor avea, dar nu se stie daca va fi disponibila chiar de la bun inceput pentru telefoane, sansele fiind mici.

“Apple’s own-brand wireless charger is not expected to debut at the media event, which we believe is primarily because Apple has higher requirements for wireless charger RF specifications, so there will be no definite mass production timetable prior to technological breakthroughs. However, the new iPhone models supports the WPC standard, so we think users will be able to purchase and use non-Apple WPC-compliant wireless chargers with the new iPhone models.”

iPhone X are in incarcarea wireless una dintre cele mai asteptate functii pe care clientii companiei Apple o doresc de la noul telefon, dar inclusiv de la iPhone 8. iPhone X si iPhone 8 vor fi prezentate in aceasta seara de catre compania Apple, iar pe iDevice.ro va astept incepand cu data de 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile si despre posibila oferire a incarcarii wireless pentru telefoane.

iPhone X Lansare Functia Asteptata

 • andrewsbcr

  Buuun 😂 Macar să fi avut toate funcțiile părților adverse, dar nici atât nu pot face. Bine că prețul e mare 😂😂😂 Superb !

 • Alex S.

  Superb 😂😂😂
  S-clase spunea un pupator de moaste pe aici !!!

 • Srb Srb

  oricum nu ne intereseaza, in masina avem deja

 • j68

  E o tehnologie ultramoderna, revoluționara, ultimul răcnet și trebui rumegat bine, pana la implementarea finala!

 • Lucian84

  Dacă iți iei telefon in rate la fel î-l și Primești !!! :)))

 • Lucian84

  Poate se vinde cu încărcător normal iar După activarea funcției trebuie sa cumperi și încărcătorul compatibil !! Japca încă 100 de euroi :))

 • andrewsbcr

  Păi Srb, dacă nu te interesează înseamnă că nu este utilă. Și atunci de ce comentai de Samsung ca are funcții inutile ? 😂

 • Giani66

  Azi orice samsonist e redus la tacere … o arde cu muci verzui in nas si cu samsungul crapat …

 • Florin MANEA

  superb….

 • Mihai V

  Marș acasă

 • ksm

  Ma doare capul de noutăți probabile😂

  Și Huawei are mai multe tehnologii de actualitate! Mulțumim Apple

 • Doar Unul

  Esti nul.

 • Srb Srb

  Slaba rau