iPhone X – Noi Detalii despre Urechile Ecranului

iPhone X are noi detalii despre urechile ecranului dezvaluite de catre iOS 11 GM, compania Apple implementand multe schimbari pentru status bar.

iPhone X are noi detalii despre urechile ecranului dezvaluite in cursul acestei zile, iOS 11 GM confirmand faptul ca Apple a creat un status bar complet nou, dar si complex. Stiti deja ca iPhone X are un decupaj in ecranul cu diagonala de 5.8 inch, mijlocul partii superioare ascunzand camera 3D frontala si o gama diversificata de senzori care sunt folositi pentru recunoasterea faciala facuta folosind Face ID.

iPhone X are marginile ecranului, de langa decupaj, denumite “urechi” de catre angajatii companiei Apple, iar realitatea este ca acele portiuni seamana cu o pereche de urechi. In aceste “urechi” ale ecranului iPhone X vom vedea informatii despre ora, baterie, numele operatorului, semnalul Wi-Fi, energia din baterie, conetivitatea Bluetooth, activitatea GPS-ului si tot ceea ce vedem acum in status bar.

iPhone X are spatiu destul de mic disponibil in aceste urechi ale ecranului, asa ca Apple a decis ca ele trebuie sa raspunda la interactiunile facute de catre utilizatori. In aceasta idee, cand facem apasari, sau glisari, pe acele potiuni ale ecranului iPhone X, informatiile afisate for fi modificate cu animatii special gandite pentru asta, iar asa vom vedea diverse detalii care sunt ascunse in mod normal.

iPhone X – noi detalii despre urechile ecranului

iPhone X forteaza Apple sa modifice status bar-ul in acest mod si lumea va avea nevoie de o perioada de acomodare cu acest nou mod de afisare, dar acesta nu este in mod neaparat un lucru rau. Aceasta perioada de acomodare cu schimbarile va genera impresia ca iPhone X chiar aduce schimbari in experienta de folosire, asa ca utilizatorii vor avea ideea ca nu au cheltuit foarte multi bani aiurea pe noul telefon.

iPhone X va avea si multe alte modificari pentru interfata, de la noul task switcher pentru administrarea aplicatiilor deschise in fundal si pana la mutarea Control Center-ului. Apple a fost nevoita sa faca multe modificari pentru iPhone X dupa alegerea folosirii unui ecran cu diagonala de 5.8 inch, acesta impunand si eliminarea butonului Home care a devenit un element iconic al iPhone in cei 10 ani de existenta ai produsului.

iPhone X va fi prezentat oficial de catre compania Apple in cursul acestei seri, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV 4k, Apple Watch 3 si iPod Touch 7 urmand a fi prezentate impreuna cu el. In aceasta idee, va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile pe care ni le va anunta compania Apple, cateva surprize ramanand cu siguranta neanuntate de catre americani.

iPhone X Detalii Urechile Ecranului