iPhone X – Functia iOS 11 ce Protejeaza Ecranul

iPhone X va avea o functie speciala in iOS 11 care este gndita pentru a proteja ecranul OLED pe care compania Apple il va oferi pentru noul telefon mobil.

iPhone X va avea implementata de catre compania Apple o functie speciala in iOS 11 care va fi gandita pentru noul ecran OLED, oferit in premiera pentru produsele Apple. Unii dintre voi probabil stiti ca pentru ecranele OLED exista o problema numita burn in, aceasta imprimand pe pixelii ecranelor anumite imagini adca ele sunt afisate suficient de mult timp fara oprire pe ele, iar iPhone X va avea o functie care va proteja ecranul de asta.

iPhone X are in iOS 11 o functie speciala pentru aplicatii care are menirea de a proteja ecranele impotriva acestei probleme, ea fiind descoperita in cursul acestei zile de catre dezvoltatori. Telefoanele Android au asa ceva implementat de ani de zile de catre dezvoltatori pentru a nu aparea probleme, asa ca era de asteptat ca iPhone X sa beneficieze de ceva similar, compania Apple stiind cat de grava poate deveni problema.

iPhone X nu are explicata in iOS 11 functia care ar trebui sa protejeze ecranul de aceasta problema, ea putand avea si o optiune de dezactivare in meniul de setari. Desigur ca ar fi ciudata implementarea unei asemenea functii pentru meniul de setari al iPhone X, deoarece utilizatorii n-ar trebui sa aia control asupra unei asemenea fucntii, asa ca totul va fi cel mai probabil facut automat.

iPhone X – functia iOS 11 ce protejeaza ecranul

iPhone X Functia iOS 11 Protejeaza Ecranul

iPhone X va avea aceasta functie pentru ca Apple a avut, cel mai probail, probleme cu prototipurile testate pana in acest moment pentru noul telefon. Daca Apple a descoperit ca ecranul iPhone X poate fi afectate de probleme de burn in, atunci e normal sa vedem ca iOS 11 incearca sa limiteze, sau sa elimine complet posibilitatea ca problema sa afecteze telefoanele pe care le folosim in mod constant.

iPhone X va fi capabil sa ruleze si aplicatii de 32 biti, desi teoretic iOS 11 nu ar trebui sa mai poata rula asemenea titluri pe telefoanele noastre. In ciuda acestui lucru, compania Apple a implementat suport pentru ele in iPhone X, iar indiferent ce fel de informatii vor fi afisate pe ecran, iOS 11 ar trebui sa lucreze la protejarea telefonului impotriva problemelor care genereaza efectul de burn in pe ecranele OLED.

iPhone X va fi prezentat in cursul serii de maine de catre compania Apple intr-o conferinta ce este organizata in Apple Park, noul campus din Cupertino. Va astept maine seara, incepand cu ora 19:30, pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Apple le va prezenta pentru iPhone X si iPhone 8.