Apple Watch 3 Impresioneaza in Primele Hands-on VIDEO

Apple Watch 3 impresioneaza in primele hands-on video care ne arata ca Apple a reusit sa produca un smartwatch care sa isi merite cu adevarat banii.

Apple Watch 3 impresioneaza in primele hands-on video care ne arata ca Apple a reusit sa produca un smartwatch care sa isi merite cu adevarat banii in comparatie cu modelele care au fost lansate de catre compania americana pana in prezent pe piata.

Apple Watch 3 are implementat un nou chip S2 cu un procesor ale carui performante sunt cu pana la 70% mai bune decat cele ale modelului anterior, iar aceasta diferenta majora este vizibila in utilizarea pe care o vedem in clipurile video de mai jos.

Apple Watch 3 are in sfarsit rapiditatea pe care am vazut-o la atat de multe produse ale companiei Apple, dar care nu a fost prezenta si in Apple Watch, compania Apple reusind sa rezolve aceasta problema a performantelor cu cel de-al patrulea model de smartwatch.

Apple Watch 3 este lansat de catre compania Apple in doua versiuni, una care are conectivitate 4G LTE si una care nu ofera asemenea functionalitate, diferenta de pret intre ele fiind de 70 de dolari, asa ca ramane ca fiecare sa aleaga ceea ce ii este cu adevarat util.