iOS 11 GM – Noutatile Aduse pe iPhone si iPad

iOS 11 GM a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, cei din Cupertino oferind practic versiunea finala a sistemului de operare pentru dezvoltatori inaintea lansarii publice, asa cum face de obicei in fiecare an pentru dezvoltatorii sai.

iOS 11 GM este disponibil cu o saptamana inainte ca versiunea finala a iOS 11 sa fie lansata de catre cei de la Apple pentru iPhone si iPad, iar acu aceasta ocazie putem afla care sunt noutatile principale pe care compania le ofera in comparatie cu iOS 11 beta 10.

iOS 11 GM a venit si cu lista completa de schimbari pe care compania Apple o ofera pentru iOS 11, insa despre aceasta discutam mai tarziu, pentru ca in clipul video de mai jos puteti vedea noutatile disponibile acum pentru iOS 11 GM de la Apple.

iOS 11 GM aduce noi wallpaper-uri, rezolva probleme de functionare pe iPhone si iPad si aduce o multitudine de alte schimbari pentru noi, compania Apple facand o serie de schimbari majore de care va puteti bucura chiar acum, daca ati mai folosit o versiune beta inainte.

4 COMENTARII

  1. Eu am instalat iOS 11 și nu am lag de loc Ba chiar este mai rapid decât iOS 10 sunt surprinsă pentru ca știam ca încetinește aplicațiile dar se deschid la fel de rapid!
    Și nu o spun la Caterina ca un “troll”!
    Chiar sunt surprinsă la cât de bine funcționează.

  2. Zaone, daca facem acest update cu profil beta si apoi stergem profilul…cand se va lansa oficial pe 19 daca este diferit, va aparea in meniul de update al iPhone-ului?