iOS 11 GM – Noutatile Aduse pe iPhone si iPad

4

iOS 11 GM a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, cei din Cupertino oferind practic versiunea finala a sistemului de operare pentru dezvoltatori inaintea lansarii publice, asa cum face de obicei in fiecare an pentru dezvoltatorii sai.

iOS 11 GM este disponibil cu o saptamana inainte ca versiunea finala a iOS 11 sa fie lansata de catre cei de la Apple pentru iPhone si iPad, iar acu aceasta ocazie putem afla care sunt noutatile principale pe care compania le ofera in comparatie cu iOS 11 beta 10.

iOS 11 GM a venit si cu lista completa de schimbari pe care compania Apple o ofera pentru iOS 11, insa despre aceasta discutam mai tarziu, pentru ca in clipul video de mai jos puteti vedea noutatile disponibile acum pentru iOS 11 GM de la Apple.

iOS 11 GM aduce noi wallpaper-uri, rezolva probleme de functionare pe iPhone si iPad si aduce o multitudine de alte schimbari pentru noi, compania Apple facand o serie de schimbari majore de care va puteti bucura chiar acum, daca ati mai folosit o versiune beta inainte.