iPhone 7 jet black 32 GB a fost lansat

iPhone 7 jet black 32 GB a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino alegand sa puna in vanzare un model care trebuia sa ajunga anul trecut pe piata, dar se pare ca va fi disponibil abia din aceasta toamna.

iPhone 7 jet black 32 GB a lipsit cu desavarsire din oferta companiei Apple anul trecut, telefonul fiind vandut in versiuni cu doar 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, insa anul acesta el poate fi cumparat de catre cei interesati la preturi care incep de la doar 550 de dolari.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt vandute de catre compania Apple la preturi cu 100 de dolari, sau euro, mai mici decat cele percepute in toamna anului trecut, iar aici includem si aceste modele jet black, care pot fi achizitionate mai ieftin multumita lansarii iPhone X si iPhone 8.

iPhone 7 jet black 32 GB intra in oferta Apple in timp ce modelul rosu a iesit definitiv din oferta companiei americane, dar in Romania deocamdata nu va pot spune cand ar putea ajunge pentru ca nimeni nu stie ce fel de stocuri are compania Apple pentru acest model.

iPhone 7 jet black 32 GB