Lansare iPhone X si iPhone 8 – VIDEO cu Teatrul Steve Jobs

Lansarea iPhone X si iPhone 8 este cea mai asteptata zi din septembrie, dar astazi vom vedea prezentarea iPhone X si a iPhone 8 ale companie Apple in noul teatru Steve Jobs construit in Apple Park. Pentru cei dintre voi care nu stiu, Apple Park a fost ultimul mare vis a lui Steve Jobs si Apple i l-a realizat, iar cei de la Apple vor face o prezentare pentru noile telefoane inainte de lansarea iPhone X si iPhone 8.

Lansarea iPhone X si iPhone 8 va avea loc in magazinele Apple din intreaga lume, dar o locatie mai buna pentru prezentare nu putea fi aleasa de catre compania Apple. Vorbim despre o cladire care a primit saptamana trecuta aprobarea pentru a gazdui evenimentul, deci totul este facut “pe ultima suta de metri” pentru noile telefoane, asa cum va fi de fapt si lansarea iPhone X si iPhone 8 din cauza productiei foarte dificile.

Lansarea iPhone X si iPhone 8 ar trebui sa aiba loc pe 22 septembrie, pentru ambele, sau doar al doilea, deocamdata detaliile acestea nefiind clare. Lansarea iPhone X si iPhone 8 va fi anuntata oficial in aceasta seara de catre compania Apple, precomenzile pentru ambele produse urmand a incepe pe data de 15 septembrie, insa data de livrare pe 22 septembrie ar putea fi doar pentru unul dintre modele.

Lansarea iPhone X si iPhone 8 ar putea fi dezamagitoare pentru foarte multa lume, deoarece se asteapta ca stocurile sa fie foarte reduse pentru primul model. Lansarea iPhone X si iPhone 8 este asteptata de multa lume, dar numai pentru ca Apple va lansa un model aniversar, altfel interesul vis-a-vis de evenimentul de astazi ar fi fost cu mult mai mic decat si-ar fi dorit cei din Cupertino.