iPhone 8 – Poti Folosi Husele iPhone 7 cu el ?

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au dimensiuni extrem de apropiate de cele ale seriei iPhone 7, deci unele huse si carcase ar putea fi compatibile intre modele.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate aseara de catre compania Apple si au o carcasa din sticla implementata, deci teoretic vorbim despre o schimbare destul de mare de design pentru ele. Cei de la Apple au incercat sa ofere in iPhone 8 si iPhone 8 Plus imbunatatiri suficient de mari pentru a convinge lumea ca saltul peste seria iPhone 7S merita facut anul acesta, dar asta ramane sa aflam luna aceasta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vin totusi cu o carcasa din sticla si dimensiuni usor diferite fata de seria iPhone 7 lansata anul trecut, asa ca multi utilizatori se intreaba daca husele si carcasele se vor potrivi intre telefoane. Ei bine, raspunsul este unul pozitiv, deoarece iPhone 8 si iPhone 8 Plus au specificatii foarte similare cu cele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste dimensiunile, deci accesoriile se vor potrivi.

iPhone 8 – Poti Folosi Husele iPhone 7 cu el ?

iPhone 8 este cu 0.1mm mai inalt, 0.2mm mai lat si 0.2mm mai gros decat iPhone 7, deci teoretic multe dintre accesorii ar trebui sa se potriveasca fara probleme. E posibil ca unele carcase din plastic dur sa refuze sa se potriveasca intre iPhone 8 si iPhone 7, dar cazurile vor fi foarte putine, iar ele vor avea in principal legatura cu grosimea telefoanelor, care este usor mai mare in cazul noului model de iPhone.

iPhone 8 Plus este cu 0.2mm mai inalt, 0.2mm mai lat si 0.2mm mai gros decat iPhone 7 Plus, deci situatia va fi identica si in cazul acestui model. Nu prea aveti ce sa faceti decat sa incercati sa folositi vechile accesorii cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a vedea daca se potrivesc, iar in caz contrar sa incercati sa le inlocuiti cu altele facute special pentru noile modele ale iPhone anuntate ieri de catre Apple.

iPhone 8 Husele iPhone 7

68 COMENTARII

  1. Te contrazic. Eu am pus pe Galaxy S7 Edge husa subțire, groasa, protector de sticlă, am experimentat cu de toate. Încărcarea prin inducție nu este afectata de nici o husa atâta timp cât nu este de metal.

  2. pai la samsung merge cu orice nu? asta este atuul lor..sper oricum asa sa fie
    Ma rog, ca tot ai avut chestii din acestea, La samsung poti incarca pe acel pad de incarcare prin inductie, mai mult de un produs in acelasi timp, precum Airpad sau cum ii zice astuia de la Apple?

  3. Sa vedeti cum in 2018 vor navali toate firmele cu multe din cele anuntate de Apple ieri, precum ceva gen airpower ..ceea iar apple arata ca tot timpul vine cu ceva in plus si f folositor mai ales ca nu traim singuri si tot timpul suntem cel putin 2 in casa, si ar fi bine amandoi sa putem incarca pe acelasi pad,conectat la doar 1 cablu ambele telefoane si cine stie un smartwatch etc

  4. La samsung, ai un device=1 fir cu pad…vrei sa incarci 2 samsungurui ai nevoie de 2 paduri conectate la 2 cabluri. Deci samsung este 1=1
    La Apple, aduce inovatia airpower unde 1=2 sau chiar 1=3

  5. “AirPower allows for up to three different devices to charge at once”
    La samsung chiar si dupa 10 ani au 1 device = 1 fir conectat la 1 pad

  6. Pe Air power poti incarca mai multe produse dintr-un singur motiv. Acel stand are 3 bobine de inductie pentru fiecare spot. Pad-urile actualte cum sunt ceva de la Samsung au o singura bobina. Deci in concluzie vorbim de doua lucruri diferite. Daca esti curios, ca exemplu mergi la Ikea si ai sa vezi ca au doua tipuri, unul rotund cu o bobina si unul oval cu mai multe. Folosesc exact acelasi principiu!

  7. Eu cred că și încărcarea de la Apple va fi la fel ca cea de la Samsung, sigur va funcționa cu orice tip de husa atâta timp cât nu este metalică. Sincer, nu am incercat sa incarc 2 dispozitive in același timp dar nu cred că merge. Și nu zic că nu se poate pentru că nu suportă pad-ul, problema este că pad-ul are dimensiunea unui telefon. Adică nu incap 2 dispozitive pe el. Sau daca incap vor sta pe marginea pad-ul iar ca sa se poata face încărcarea unui dispozitiv acesta trebuie sa fie poziționat în centrul pad-ul. Dar o să încerc deseară când ajung acasă. Și eu sunt curios.

  8. Și eu te contrazic, puțin. Sunt pe wireless charger de la note 5.este adevărat ca funcționează prin huse, dar am observat ceva interesant și la S8 ca și la telefoanele anterioare folosite de mine. Cu cât este husa mai groasa cu atata se incarca mai greu ( durează mai mult ca timp)

  9. Prietenul meu are padul acela care e “flat” pe masa si a zis ca aseara dupa keynote a incercat sa puna si device prietenei langa al lui si nu a mers

  10. asa mersi, asta era intrebarea mea pusa userului
    Era logic.Dar stii cumva daca merg incarcate in acelasi timp 2 telefoane pe acelasi pad?

  11. “AirPower is more than a mat; it’s a whole wireless charging system that allows devices to communicate and manage power consumption between them.”

  12. Eu am pad-ul care a ieșit cu Galaxy S7, prima generație, nu a 2-a, cu încărcare rapidă. Oricum cum standard-ul noului iPhone este Qi, îl voi folosi cu iPhone-ul, nu are rost să cumpăr altul. Deseară o să fac proba și îți spun daca se pot incarca 2 dispozitive sau nu.

  13. Nu! Am încercat eu in urma cu 1 an. Am 2 paduri si nu merge sa pui 2 telefoane pe el și sa se încarce. Acuma am testat ceva interesant. Am pus ceasul samsung gear s2 sport pe ambele paduri si se incarca. Nu mai am nevoie de dockul lui de încărcare. Păcat ca nu pot atașa poza…

  14. Vad ca ti-a raspuns Radu si e corect ce spune. Conteaza grosimea. Telefonul incepe sa se incarce si daca il apropii la cativa milimetri, fara sa existe contact, dar normal ca puterea este mai mica

  15. Asa este. Inovatie. Peste noapte este ok. Dar problema este ca dacă pui 3 consumatori nu se imparte la 3? Nu au spus acest pad de la apple care se lansează anul viitor cat incarca. Pe fir la Samsung incarca cu 2A/ora, prin wireless charger este 1.67A/ora( am si ultimul pad, cel cu care sa lansat S8 și incarca ca și anteriorul).

  16. Exista pad-uri pe piata care sa incarce mai multe device-uri. Nu e nicio filosofie. Un pad cu mai multe coiluri. Toata smecheria e sa stii unde amplasezi coil-urile astfel incat sa fie comod pentru client sa nu stea sa gasseasca locul
    Mie cel mai tare pana acum mi-a placut cel de la Nokia (single) care era o perna pe care puteai pune telefonul. Nokia DT-901 Wireless Charging Pillow. Extrem de comod asa ceva

  17. Nu are cum sa mearga. Fiecare telefon trebuie asezat deasupra unei bobine. Pentru asa ceva exista chargere speciale, mai late, si care au mai multe bobine.

  18. De ce nu se vorbește de ecran ca este puțin, putin mai mult de full HD și in continuare pana în toamna anului 2018 (dacă aveți noroc și nu se face toamna anului 2025,glumesc) pe Youtube rămâneți pe 1080p. Multe telefoane sunt 2k și vizionează in YouTube 1440p. Sa nu știți în sus ca nu este diferența la vizionare….

  19. Și eu cred același lucru, dar o să încerc. In teorie pad-ul meu are o bobina in centru. Dacă voi pune 2 dispozitive in același timp, ambele vor sta pe marginea pad-ul, deci nici unul în contact cu bobina din centru.

  20. Este normal sa se imparta puterea. e ca si cum ai incerca sa umpli un pahar de la un robinet direct, sau doua pahare de la acelasi robinet, dar ii pui un Y la capat.

  21. pai am inteles, ca vine cu 3 bobine toate fiind conectate la usbC 27W charger…deci cred ca se imparte, dar se imparte de la fast charging

  22. sa te uiti pe youtube pe un device de 6″ si sa vrei si 2k sau 4k? nu multumesc, 4k deja este f ok acuma pe televizor HDR dolbly , si tv are 50-60″ etc

  23. cum crezi ca ar fi ideal? adica daca ai 2 iphone deja nu are cum sa se incarce rapid orice ar fi, probabil tot vreo 2 ore va dura (iphone 8 si X) si vreo 3 ore pt iphone 8 plus

  24. Este discutabil. Dacă implementează tehnologia de la Oppo sau oneplus, care baga la 4.5A/ora….atuncea nu se simte 2 telefoane. Samsungul baga la 1.67…Mai exact duce 3 samsungul deodată. Dar nu prea cred…. Oricum telefoanele care se incarca prin wireless au un senzor de căldură și scade incarcarea in momentul în care se încălzesc.

  25. haide maa :))) da-o incolo suntem pe telefon nici macar pe tablete de 10-15″
    Tehnologia display face acum diferenta, ppi deja a ajuns la “maturitate”

  26. Cam centrat nu, foarte centrat. De asta zic, sigur nu merge. Poate cu doua dispozitive mai mici gen smartpwatch, ar merge. Amândouă ar încăpea pe centrul pad-ului.

  27. Nu il am. Eu folosesc doar individuale. Unul la birou, unul pe biroul de acasa si unul in masina. Si nici macar nu sunt de la samsung. De cand cu fast chargingul, nu il mai incarc noaptea.
    Nu prea vad sensul la multiple (pentru mine). De ce nu il astepti pe cel de la apple? Ca mai mult ca sigur va fi mai bun fata de tot ce e pe piata. Cu recomandatul e problema. Cele mai bine merg alea de la firmele mari

  28. o sa vad..dar pt mine ar fi ok sa pot incarca 2 iphone deodata
    Deci o sa vad..nu e un must have deci probabil o sa astept sa vad despre ce este vorba in airpower…

  29. Nu se compara un Hd de 320 ppi cu un 2k de 580ppi oricum am suci.o….
    Conteaza f mult distanta de la care vizualizam,dar chiar si la distanta mare un ochi normal(nu mai zic unul cu acuitate vizuala ridicata)va percepe o diferenta aproape masiva in bine pe un 2k sau 4k fata de un HD.Conteaza calitatea pixelilor,contrast,tehnogie display etc dar brut vrobind nr ppi-urilor este f important si el.Deja nu mai discutam de VR unde calitatea f buna porneste de la 800 ppi in sus.
    ps:dorinta cea mai mare pt mine in ceea ce priveste iphone-ul ar fi sa vad un device maxim la marime cat 7(pe care-l detin) si cu densitate ppi de minim 450 (cum are noul X) ….desigur mi-ar fi placut f tare si un 120hz refresh rate,dar asta e pe plan secund.Deci la un device fie el aproape orice dimensiune sa ai ppi multi e o incantare pt ochi.Cand ma uit in mom de fata la anumite imagini sau fonturi pe ici colo si tin telefonul mai aproape sa spunem si incepe sa se observe o mica pixelare……imi vine sa ma zgarii pe ochi 😉

  30. ps:pana si la ip 7plus cu 401 ppi se vede o dif in bine fata de 320 …..adica e chiar sesizabila in bine.aproape ca de multe ori ma zbateam in a cumpara un plus doar pt faptul asta,dar cand imi amintesc ca e urias ca se incarca f greu,ca nu vreau telefon mai mare de iphone 7 pt uz de zi cu zi(mai detin cateva tel printre care si un note 4 care imi este util uneori dar impractic ca dimensiune) atunci imi pun pofta in cui si sper ca poate de la anul …..ps2:anul asta iphone x sa zicem ca oarecum intruneste niste criterii pe care mi le-as fi dorit desi tot e mai mare decat voiam si mai ales ca e obscen de scump si nu are touch id…atunci iar imi pun pofta in cui

  31. Spatele iPhone 8 in noua culoare , este cel mai frumos dintre ele . Poate la fel de frumos ar arată și iPhone X pe aceasta culoare .

  32. Am urcat niste poze pe Google Drive să-ți arăt diferența între încărcarea cu husă și fără husă, dar Zaone, nu știu din ce motiv, nu mi-a aprobat linkul. O explicație Zaone? Nu erau poze nud, obscene, rasiste…etc. In fine, ideea era că are aceeași viteză de încărcare, atât cu husă cât și față husă.

  33. tu sigur vedeai diferenta de ppi dintre ip 7 si 7 plus? sau vedeai diferenta placuta intre un display de 4.7″ vs 5.5″?
    hai ma cum sa fie prea mare iphone X cand tie iti place iphone 7 ca fizic si este f putin mai mare

  34. După cum ai vazut, bateria de la 50% până la încărcarea completă are nevoie de 1h,50m, aproape 2 ore. Deci o încărcare completă de la 0 ar întârzia cam 3h,40m-4h aproximativ. Destul de lent dacă ai nevoie de încărcare rapidă.

  35. Este foarte comod daca stai la birou sau in mașină. Este ca si atunci cand te suna cineva si ridici telefonul de pe birou. Desi găsești orice pe net (tehnologia e basic) sunt convins ca pad-ul de la apple va fi flawless

    Am găsit un charger wireless de masina la care nici măcar nu trebuie sa strângi urechile. Doar ii dau drumul la telefon de sus si il scoti la fel. Nu faci nimic