iPhone X – Pret in Romania pentru noul Telefon

iPhone X, pret in Romania foarte mare pentru noul telefon al companiei Apple deoarece pretul standard il depaseste cu mult pe cel al iPhone 8 peste tot.

iPhone X, pret in Romania pentru noul telefon al companiei Apple nu avem deocamdata, dar vor fi anuntate in aceasta pagina, chiar  daca lansarea iPhone X a fost programata de catre americani abia pentru data de 3 noiembrie. iPhone X va fi lansat in Romania si alte cateva zeci de tari in data de 3 noiembrie, asa ca pana atunci nu se vor obosi prea multe magazine sa faca preturi pentru noul model de telefon al Apple pentru ca nici nu prea au de ce.

Pretul iPhone X in Romania nu va fi totusi o foarte mare necunoscuta, deoarece in Germania telefonul este vandut cu preturi care incep de la “doar” 1149 euro in momentul de fata. Da, ati citit bine, iPhone X pret in Germania este cu 350 de euro mai mare decat cel al iPhone 8, adica cu aproape 50% fata de valoarea pe care compania Apple o cere pentru versiunile de baza ale acelui telefn mobil in momentul de fata.

iPhone X cu pret de vanzare de 1150 de euro in Europa ar trebui sa coste minim 5400 – 5500 de LEI in Romania la majoritatea magazinelor online din tara noastra. iPhone X ar trebui sa coste 5300 de LEI la cei de la Orange, care au cele mai bune preturi pentru iPhone in fiecare an, insa pretul iPhone X acolo nu are cum sa fie mai mic de valoarea pe care o percepe compania Apple in magazinele sale din Europa la lansare.

iPhone X – pret in Romania pentru noul telefon

iPhone X are pret mare de vanzare nu doar in Romania, ci peste tot in lume, in SUA pretul telefonului incepand de la aproape 1100 de dolari, totusi mai putin decat in Europa. In Marea Britanie exista un pret iPhone X mai mic decat in majoritatea tarilor din Europa, asa ca daca veti avea posibilitatea de a il cumpara de acolo, veti avea parte de un deal mai bun decat in cazul unei achizitii facuta din alte tari europene.

Pretul iPhone X va afecta decizia de cumparare a multor clienti din Romania, dupa ce va fi anuntat in aceasta pagina, iar din moment ce versiunea de 256 GB ar trebui sa coste minim 6100/6200 LEi, multi vor avea o alegere grea. Cred ca pretul iPhone X este destul de exagerat in raport cu ceea ce ofera telefonul mobil al celor de la Apple, dar nu prea putem face nimic in legatura cu asta, mai ales ca vor exista inclusiv stocuri foarte mici pentru produs.

iPhone X cu pret de atat de mare va fi lansat pentru precomanda in Romania pe data de 27 octombrie, la fel ca in restul tarilor de pe glob. iPhone X va fi pus in vanzare pe data de 3 noiembrie in Romania, la fel ca in toate tarile in care este vandut de catre Apple, aceasta fiind prima oara cand un model al iPhone este vandut in Romania chiar din ziua in care este pus in vanzare si in SUA.

iphone x pret romania