Prima Pagina iPhone X iPhone X – Pret in Romania pentru noul Telefon

iPhone X – Pret in Romania pentru noul Telefon

iPhone X, pret in Romania foarte mare pentru noul telefon al companiei Apple deoarece pretul standard il depaseste cu mult pe cel al iPhone 8 peste tot.

iPhone X, pret in Romania pentru noul telefon al companiei Apple nu avem deocamdata, dar vor fi anuntate in aceasta pagina, chiar  daca lansarea iPhone X a fost programata de catre americani abia pentru data de 3 noiembrie. iPhone X va fi lansat in Romania si alte cateva zeci de tari in data de 3 noiembrie, asa ca pana atunci nu se vor obosi prea multe magazine sa faca preturi pentru noul model de telefon al Apple pentru ca nici nu prea au de ce.

Pretul iPhone X in Romania nu va fi totusi o foarte mare necunoscuta, deoarece in Germania telefonul este vandut cu preturi care incep de la “doar” 1149 euro in momentul de fata. Da, ati citit bine, iPhone X pret in Germania este cu 350 de euro mai mare decat cel al iPhone 8, adica cu aproape 50% fata de valoarea pe care compania Apple o cere pentru versiunile de baza ale acelui telefn mobil in momentul de fata.

iPhone X cu pret de vanzare de 1150 de euro in Europa ar trebui sa coste minim 5400 – 5500 de LEI in Romania la majoritatea magazinelor online din tara noastra. iPhone X ar trebui sa coste 5300 de LEI la cei de la Orange, care au cele mai bune preturi pentru iPhone in fiecare an, insa pretul iPhone X acolo nu are cum sa fie mai mic de valoarea pe care o percepe compania Apple in magazinele sale din Europa la lansare.

iPhone X – pret in Romania pentru noul telefon

iPhone X are pret mare de vanzare nu doar in Romania, ci peste tot in lume, in SUA pretul telefonului incepand de la aproape 1100 de dolari, totusi mai putin decat in Europa. In Marea Britanie exista un pret iPhone X mai mic decat in majoritatea tarilor din Europa, asa ca daca veti avea posibilitatea de a il cumpara de acolo, veti avea parte de un deal mai bun decat in cazul unei achizitii facuta din alte tari europene.

Pretul iPhone X va afecta decizia de cumparare a multor clienti din Romania, dupa ce va fi anuntat in aceasta pagina, iar din moment ce versiunea de 256 GB ar trebui sa coste minim 6100/6200 LEi, multi vor avea o alegere grea. Cred ca pretul iPhone X este destul de exagerat in raport cu ceea ce ofera telefonul mobil al celor de la Apple, dar nu prea putem face nimic in legatura cu asta, mai ales ca vor exista inclusiv stocuri foarte mici pentru produs.

iPhone X cu pret de atat de mare va fi lansat pentru precomanda in Romania pe data de 27 octombrie, la fel ca in restul tarilor de pe glob. iPhone X va fi pus in vanzare pe data de 3 noiembrie in Romania, la fel ca in toate tarile in care este vandut de catre Apple, aceasta fiind prima oara cand un model al iPhone este vandut in Romania chiar din ziua in care este pus in vanzare si in SUA.

iphone x pret romania

 • Srb Srb

  Dupa cum am zis Noumax nu a primit inca preturile oficiale, dar mi-au spus clar ca 99% va costa 5000 lei. tot timpul iStyle/iCentre, fac ponderea de pret, 1$ in = 1€=5 lei

 • Chico

  si daca 1 dolar la istyle inseamna 5 lei si un telefon costa 1100 de dolari! Cat face matematicianule 1100 inmultit cu 5?

 • kabo201_1

  Deși sunt fan Apple, politica de prețuri anul asta chiar e nesimțita.Nu ma refer la cât costa produsul, ci la diferențele pe piețele globale.Mai ales in UE. Avand in vedere raportul euro/usd care a ajuns la 1,2$ pentru un euro, și mai mult nu înțeleg logica.Mai mult decât atât, UE este o piața ff importantă pentru Apple, cum se face ca in UE prețurile încep de la 1149€, in condițiile in care in Elvetia iese 1042€(la cursul de azi), in Singapore 1020€ etc.De State nici nu mai vb, e o diferența de 250€.O fi taxele mari in UE, dar nici chiar așa.
  Probabil amenda încasată de la UE, problemele Apple in Irlanda etc, le vom plăti noi.

 • ck

  Nu cumpAra nimeni vu 50-55 mil un telefon!

 • iAndrew

  Nu e problema , îl cumpărăm din America , nu din România , simplu :))) așa am făcut cu toate telefoanele și chestiile de la Apple
  Și așa cred ca o sa fac și anul acesta 😂

 • Mircea

  In America ai garanție 1 an, iar pentru al doilea an de garanție te taxează Apple.

 • iAndrew

  Pai și in România ai 2 ani … nu e o mare diferența … dacă ii pui carcasa și folie e bine mersi nh îl Strici … asta dacă nu ești șef de șantier …. :))

 • Srb Srb

  ok, inteleg ca nu stii sa citesti pagina apple…ok problema taa
  “1$ pagina apple = 1€=5 lei” nu stiu ce kkt nu intelegi dar ataci din cauza ca esti inapoiat

 • Srb Srb

  tot timpul, de vreo 5 ani incoace..la selleri autorizati apple la fel a fost diferenta de pret

 • Srb Srb

  stii ca 999$ pe site apple este pretul fara taxe

 • Fosocle

  I-am adus eu lui sor-mea iphone din state si la fix o saptamana dupe ce s-a implinit anul i-a murit display-ul. Pe langa faptul ca pretul de achizitie nu a fost mult mai mic, paguba cu display-ul a fost mare. Plus ca mai stai si cu adaptoare la priza sau cumperi charger de europa

 • Neacsu Razvan

  fraieri,puteau sa ceara mai mult pe el,un 1500 euro minim.oricum il cumpara lumea sa il foloseasca ptr whatsap si facebook,sa stea pe masa la vedere in centrul vechi,sau in mana cand geanta este pe cot.

 • Rudolf

  Personal, am dat 1140$, toate taxele pe 7+, comparat din Miami, anul trecut in Noiembrie. Prețul este cam același

 • Rudolf

  Cumpărat, scuze

 • Rudolf

  Nu cred ca merita, oricum…

 • Tzumpi

  Daca mai ramaneai acolo pana anul asta, nu-ti mai trebuia telefon. Fie el si subacvatic

 • Nicos

  Merita sa vinzi un ip7 plus de 256gb cu 3.000 (pret de olx) si sa cumperi ipX cu 6200? 😂

 • Bobby

  A aparut la quickmobile la pretul de 5299 lei

 • florin

  La bani ăștia, când îl pui pe Airplane Mode ar trebui sa te ducă și in vacanta 😂😂😂

 • Rudolf

  Probabil ca-l voi vinde și voi lua X-ul

 • Rudolf

  Încă nu știu ce sa fac. Nu mi se pare rău sa dau undeva la 4-500$ și sa am ultimul apărut, tot timpul…

 • Rudolf

  Tot do state, nu de aici

 • Rudolf

  E aberant prețul aici…