iPhone X vs iPhone 8 – Comparatia Autonomiei Bateriei

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au autonomia bateriei comparata pentru a ni se dezvalui un regres facut de Apple fata de modelele lansate in 2016.

iPhone XiPhone 8 si iPhone 8 Plus au comparata autonomia bateriei in baza specificatiilor furnizate de catre compania Apple si observam de la bun inceput ca vom avea parte de o surpriza placuta. iPhone X a fost anuntat de catre Apple ca avand o autonomie a bateriei ce este cu 2 ore mai buna decat cea a iPhone 7, iar in realitate se pare ca ea va fi la fel de buna precum cea a iPhone 8 Plus, conform informatiilor oferite de Apple.

iPhone 8, pe de alta parte, va avea o autonomie mai proasta decat iPhone 7 in ceea ce priveste redarea de clipuri video prin wireless, situatie complet neasteptata. iPhone 8 Plus trece printr-o problema similara, deci Apple a facut schimbari pentru procesoare care reduc autonomia in cazul redarii de clipuri video prin wireless, lucru care in mod normal n-ar fi trebuit sa se intample, dar iata ca totusi se intampla.

iPhone X vs iPhone 8 – comparatia autonomiei bateriei

iPhone X este totusi telefonul impresionant, deoarece desi are un ecran mai mare decat cel al iPhone 8 Plus, ofera autonomie identica cu acest model al Apple. Asta sugereaza faptul ca iPhone X are o baterie de capacitate foarte apropiata de cea a iPhone 8 Plus, ecranul OLED consumand oricum mai putina energie, chiar daca are o diagonala mai mare, asa ca utilizatorii vor fi fericitid e ceea ce ofera el.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu intrec in autonomie iPhone 7 Plus, acest model parand sa fie cel care ofera cea maibuna autonomie dintre toate cele lansate in ultimii ani. In aceasta idee, daca pentru voi conteaza extrem de mult autonomia bateriei si aveti un iPhone 7 Plus, poate ca ar trebui sa va ganditi sa sariti peste iPhone 8 Plus pentru a vedea ce ofera modelul de anul viitor.

iPhone X iPhone 8 autonomie baterie