iPhone 8 si iPhone 8 Plus – Primele Hands-on VIDEO

iPhone 8 si iPhone 8 Plus apar in primele hands-on video care ne arata ca putine s-au schimbat in exterior pentru telefoane, iar functiile nu uimesc inca.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus apar in primele hands-on video, dupa iPhone X, direct din teatrul Steve Jobs, unde compania Apple le-a prezentat in mod oficial cu putin peste o ora in urma pentru intreaga planeta, care le cam astepta cu nerabdare.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus arata practic exact ca seria iPhone 7, exceptie facand carcasele din sticla, restul design-ului fiind identic, iPhone X fiind gandit cu mult mai diferit de catre compania Apple, dar el este si cu mult mai scump in final.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt nici ele chiar atat de ieftine, preturile pornind de la 800 de euro, cu peste 50 de euro mai mult decat cerea Apple pentru seria iPhone 7, dar daca iPhone X tot e scump, de ce n-ar fi si modelele acestea pe aceeasi linie ?

Voi ce parere aveti despre iPhone 8 si iPhone 8 Plus ?

6 COMENTARII

  1. Zaone: “iPhone 8 si iPhone 8 Plus arata practic exact ca seria iPhone 7, exceptie facand carcasele din sticla, restul design-ului fiind identic”

    Fil Șilăr [despre iPhone 8]: “The design is all new”
    Minutul 03:18 https://youtu.be/ohYF64V_dKE

    Zaone, domnul Fil Șilăr nu e de acord cu tine 🙂