Prima Pagina iPhone X iPhone X si iPhone 8 – TOATE Noutatile in 12 Minute

iPhone X si iPhone 8 – TOATE Noutatile in 12 Minute

iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV 4K si Apple Watch 3 au toate noutatile din conferinta Apple prezentate intr-un montaj de doar 12 minute.

iPhone X si iPhone 8 au fost anuntate in aceasta seara impreuna cu iPhone 8 Plus, Apple TV 4K si Apple Watch 3, compania Apple organizand o conferinta maraton de 2 ore in care a anuntat foarte multe noutati pentru produsele sale, dar si sistemele de operare.

iPhone X si iPhone 8 au facut parte dintr-o conferinta de 2 ore, insa noutatile importante prezentate acolo pot fi rezumate in doar 12 minute, sau chiar mai putin, dar mai jos aveti versiunea de 12 minute pentru cea mai importanta conferinta Apple din 2017.

iPhone X si iPhone 8 au adus impreuna foarte multe noutati pentru fanii companiei Apple, insa ramane de vazut in urmatoarele saptamani cate dintre ele vor fi apreciate, mai ales ca preturile de vanzare ale produselor sunt cu mult mai mari decat se asteptau oamenii.

 • alex

  Noutati???noutatea e doar iphone X. Iphone 8 e defapt 7S. Ca si fan apple pot spune ca am ramas cu un gust amar. Din 2014 umblu cu acelasi telefon dupa mine. Te saturi la un moment dat. Vrei si tu ceva nou. Si cu ce te alegi? Acelasi telefon dar cu sticla pe spate.Au mai ramas cu cateva milioane de carcase si display-uri si au zis sa la vanda la fraieri, ca doar mai merge 1 an.Au mai bagat un wireles in plus si gata(model nou)iar fanii samsung au s8, s8+ , note 8 toate cu full display. Toate marimile si formele ptr toti pretentiosii. Iar Iphone scoate un telefon revolutionar dar nu prea!Ca trebuia sa incerce de doua ori sa se deblocheze odata,parca Face ID era mai rapid decat touch ID,din nou este mai rapid dar nu prea. Il cumperi anul asta si il incarci wireles anul celalalt. Norocul meu ca au scos Iphone X. Altfel treceam la note.

 • style95

  Cam așa este! Dezamăgit și iPhone x nu e Oau!

 • Daniel Razvan

  … niciodată !!!

 • Daniel Razvan

  ” Apple Events is unavailable. Try again later. ” asta a fost mesajul afișat de Apple TV-ul meu … sa va băgați tehnologia in dos, se pare nu merge !!! Nu mai inovati ca se pare ca nu prea va mai iese. Apple a fost odată … ca niciodată …

 • Cody

  @alex bine spus. Cam trist ce se întâmplă cu apple din păcate. Oricum de android sa nu aud.

 • Daniel Razvan

  Sa nu auzim da’ … sunt fan Apple da’ sa vedem și noi ceva bun și deosebit …

 • Daniel Razvan

  Animoji, semafor in loc de camera foto, spate și fata din sticla, eliminare buton home, o încărcare wireless si un ecran OLED, îmbunătățiri de hardware si software și același design vechi de 4 ani.

 • Daniel Razvan

  Am zis eu ( baba Vanga ) ca iPhone 4s a fost cel mai reușit model ??? Se pare ca da !!! Ma bucur mult de SE-ul meu. Chiar e telefon !!!

 • Suciu Mihai

  Hmmm pretul e cum e dar simt ca apple is playing catch up cu concurenta de mai bine de 4 ani. Nu prea sunt dat pe spate, cam tot ce au prezentat exista implementat deja de alti producatori foarte bine. In fine o sa se vinda bine, dar apple au devenit extrem de plictisitor precum e si samsung.

 • Raoul Valceanu

  Ce sa spun si eu. Nenea Tim vinde un mare bullshit de marketing american, cu peste 1000 de dolari ( euro). Învelișul este fain, avem True Tone, recunoaște facială neuronala, procesor cu 6 nuclee bionic, incarcare QI, adică tot ce au altii dar cu denumiri pompoase, dar in esenta la fel, daca nu chiar mai slabe ca pe alte smarphones.
  Intradevar, pentru Apple, Iphone X este cel mai tare si inovativ model, spun asta ca utilizator de 7 plus. Fata de 7 plus are chestii noi faine.
  Pentru alte telefoane, ca utilizator de S8, nu pot spune decat ca Iphone X, nu este decât un Samsung S8, mai slăbuț, cu un sistem de operare IOS.
  Ca temă de gandire: ce s-ar întâmpla dacă am pune IOS pe Samsung S8 si invers, cum ar funcționa un Iphone X cu Android. Eu bănuiesc raspunsul, dar astept păreri pe tema asta.