iPhone X si iPhone 8 – Cum Fac Incarcare Rapida

iPhone X si iPhone 8 au un sistem de incarcare rapida, dar folosirea sa nu este chiar atat de simpla precum pare, asa cum ne-a obisnuit Apple pana acum.

16

iPhone X si iPhone 8 au un sistem de incarcare rapida implementat de catre compania Apple, el nefiind discutat pe scena evenimentului de prezentare, dar fiind totusi mentionat de Apple. Conform celor din Cupertino, iPhone X si iPhone 8 isi pot incarca bateria cu pana la 50% in doar 30 de minute, dar pentru a face asta este nevoie de un incarcator special, nu de cel care este inclus in cutia telefoanelor.

iPhone X si iPhone 8 au nevoie de un incarcator USB-C de la Apple pentru a se incarca rapid in 30 de minute, compania vanzand aceste accesorii cu preturi care incep de la o valoare consistenta. Mai exact, in aceasta pagina puteti vedea despre ce fel de incarcatoare este vorba, compania Apple spunand ca acestea sunt cele care permit incarcarea rapida a iPhone X si iPhone 8, un cablu special Lightning to USB-C fiind necesar, acesta fiind disponibil in aceasta pagina.

iPhone X si iPhone 8 – cum fac incarcare rapida

iPhone X si iPhone 8  pot fi incarcate in jumatate de ora suficient de mult pentru a functiona mai bine de jumatate de zi, dar pentru asta sunt necesare niste investitii. Compania Apple nu a mentionat de la bun inceput acest lucru cand a prezentat aceasta functie in conferinta pentru anuntarea iPhone X si iPhone 8, dar daca o facea atunci, toata lumea i-ar fi “sarit in cap” din cauza costurilor suplimentare.

iPhone X si iPhone 8 ofera incarcare wireless exact in stilul companiei Apple, adica cu mult chin si nu direct de la achizitie, asa cum fac alti producatori mai destepti. Apple te obliga sa cumperi accesorii separate pentru a incarca rapid iPhone X si iPhone 8 si sa le cari cu tine, ele fiind mai mari decat cele standard, dar ce sa-i ceri companiei care vinde cele mai scumpe telefoane mobile din lume si nu ofera functii disponibile in telefoane care costa de 3 ori mai putin ?

iPhone X iPhone 8 Fac Incarcare Rapida