iPhone X si iPhone 8 – Cum Fac Incarcare Rapida

iPhone X si iPhone 8 au un sistem de incarcare rapida, dar folosirea sa nu este chiar atat de simpla precum pare, asa cum ne-a obisnuit Apple pana acum.

iPhone X si iPhone 8 au un sistem de incarcare rapida implementat de catre compania Apple, el nefiind discutat pe scena evenimentului de prezentare, dar fiind totusi mentionat de Apple. Conform celor din Cupertino, iPhone X si iPhone 8 isi pot incarca bateria cu pana la 50% in doar 30 de minute, dar pentru a face asta este nevoie de un incarcator special, nu de cel care este inclus in cutia telefoanelor.

iPhone X si iPhone 8 au nevoie de un incarcator USB-C de la Apple pentru a se incarca rapid in 30 de minute, compania vanzand aceste accesorii cu preturi care incep de la o valoare consistenta. Mai exact, in aceasta pagina puteti vedea despre ce fel de incarcatoare este vorba, compania Apple spunand ca acestea sunt cele care permit incarcarea rapida a iPhone X si iPhone 8, un cablu special Lightning to USB-C fiind necesar, acesta fiind disponibil in aceasta pagina.

iPhone X si iPhone 8 – cum fac incarcare rapida

iPhone X si iPhone 8  pot fi incarcate in jumatate de ora suficient de mult pentru a functiona mai bine de jumatate de zi, dar pentru asta sunt necesare niste investitii. Compania Apple nu a mentionat de la bun inceput acest lucru cand a prezentat aceasta functie in conferinta pentru anuntarea iPhone X si iPhone 8, dar daca o facea atunci, toata lumea i-ar fi “sarit in cap” din cauza costurilor suplimentare.

iPhone X si iPhone 8 ofera incarcare wireless exact in stilul companiei Apple, adica cu mult chin si nu direct de la achizitie, asa cum fac alti producatori mai destepti. Apple te obliga sa cumperi accesorii separate pentru a incarca rapid iPhone X si iPhone 8 si sa le cari cu tine, ele fiind mai mari decat cele standard, dar ce sa-i ceri companiei care vinde cele mai scumpe telefoane mobile din lume si nu ofera functii disponibile in telefoane care costa de 3 ori mai putin ?

iPhone X iPhone 8 Fac Incarcare Rapida

16 COMENTARII

  1. Hahahahahaha moor :))))

    Ca se beneficiezi de o funcție, trebuie sa cunplii un alt încărcător ??? hahhahahaa

    Ce mizerie de companie :)))

  2. Bravo Zaone, in puținele tale articole nu ești corect, ești extrem de corect și sunt surprins puțin, dar ține-o tot asa (adică mereu)

  3. La 1000+€ nu iti da încărcătorul lui original cum se spune ???. Imi pare rau de compania asta. Imi plac produsele lor dar nu se poate, asa hoție.

  4. Bravo zaone, un articol frumos incheiat cum se cuvine.
    Sper ca aici sa fie capatul de linie al
    Apple.
    Chiar daca sunt fan apple ce au facut cu iphone x este o mare mizerie, sa prezinti emojy ca pe o functie wow…date-n…de apple.
    Am asteptat de la ip6 in speranta ca o sa apara ceva mai wow…dar nu…tot o prosteala au facut.

  5. Bravo pentru concluzia de final. Bravo! Bravo! Bravo! Asa trebuie sa arate un articol despre un produs. Oricat de fan ai fi trebuie sa recunosti cand brand-ul respectiv dezamageste sau prosteste. Iphone X este dovada clara ca Apple a ramas in urma rau de tot.

  6. Bătaie de joc, e umilitor pentru clienții Apple că trebuie să suporte așa ceva.
    În sfârșit oferă încărcare rapidă, nu tocmai impresionantă, 50% in 30 minute e fâs, și nu sunt in stare sa bage acest încărcător la pachetul unui telefon nu tocmai ieftin??

  7. Pai la noi in romania
    Iphone x 256 6500 lei
    Incarcator fast 450 lei
    Noua carcasa 500 lei
    7450 lei.
    Folosesc iphone de cand a aparut, dar s-au tiganit extrem de mult. Chiar nu stiu cu ce ar putea jigni mai mult de atat utilizatorii.
    Au mai facut si scena cu jack-ul sa forteze castile lightning.
    Jeguri insetate dupa bani.

  8. Mda. Poate unora le vine greu da accepte concluzia articolului, insa realitatea este dura: baietii trebuie sa faca bani, nu conteaza cum.

  9. La revedere apple bun venit concurenta , este prima data cand incep cu adevarat sa caut alte variante sau sa raman pe loc cu produsele apple, cu siguranta isi vor da seama de greselile acestei lansari dupa ce vor vedea incasarile facute , cand oferi nimic nou vei primi tot nimic nou dar americanii deja au format coada la magazine

  10. Unde e Srb sa ne-o dea pe aia: si la Mercedes atunci cand iei S-Klasse rotile is optionale. Le cumperi dupa, separat. Asa face o firma de bogati care se respecta ??? cum ziceam apa, aerul si Fraierul ???

  11. Ce rahat că nu o costa o avere. Orice mare producător ( Samsung, HTC, 1+, huawey etc) ai băgat încărcătorul rapid in cutia telefonului. Cât de finisat de bani sa fii să îl vinzi separat? Dacă bateria e de 3.000, cu încărcătorul din cutie (1A) încarci telefonul in 3 ore, e stupid.

  12. Ahahahaahaha. Cumperi masina si dai bani pe roti la opțiuni. Asa se fac vânzările frate. Deci efectiv le baga mana in buzunar si după aia tot ei sunt fericiți ca Apple are bani. Fara număr
    Deci sa-mi bag, Tim Cook ala e atat de zgârcit de cred ca s-a trecut in testamentul lui