Lansarea iPhone 8 si iPhone X Anuntata la eMAG

Lansarea iPhone 8 si iPhone X la eMAG a fost anuntata stazi, telefoanele urmand a fi puse in vanzare in curand in oferta magazinului online din Romania.

Lansarea iPhone 8 si iPhone X anuntata la eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, acesta pregatindu-se sa puna in vanzare primul model de telefon mobil al companiei Apple. Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus va avea loc intai la eMAG pentru ca vorbim despre primele telefoane pe care compania Apple le va pune in vanzare, iar in aceasta pagina gasiti formularul de inscriere pentru a fi anuntati cand apare.

Lansarea iPhone 8 si iPhone X la eMAG are nevoie de cat mai multe inscrieri pentru ca magazinul online sa-si poata face o estimare cu privire la numarul de persoane interesate de cele doua telefoane. Inscrierile facute de catre romani in pagina care anunta lansarea iPhone 8 la eMAG ar putea determina si numarul de unitati ale iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X care vor ajunge in Romania in 29 septembrie.

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus va avea loc la eMAG in data de 29 septembrie, compania Apple anuntand in mod oficial ca atunci va pune in vanzare cele doua telefoane mobile in Romania. Lansarea iPhone 8 la eMAG va fi precedata de o sesiune de precomenzi pe care magazinul online ar trebui sa o anunte saptamana viitoare, ea urmand a incepe cel mai probabil la miezul noptii zilei de vineri, asa cum s-a intamplat anul trecut cu iPhone 8.

Lansarea iPhone 8 si iPhone X anuntata la eMAG

Lansarea iPhone 8 si iPhone X a fost anuntata in aceasta pagina pe care va recomand sa o vizitati pentru a va arata interesul vis-a-vis de ea, dar iPhone X nu va fi lansat in 29 septembrie. Lansarea iPhone 8 va avea loc in data de 29 septembrie, insa iPhone X va fi pus in vanzare in lumea intreaga in 3 noiembrie, Romania urmand a-l avea disponibil in magazine tot atunci, deci vorbim despre doua lansari separate.

Lansarea iPhone 8 la eMAG va aduce si unul dintre cele mai mari stocuri de telefoane in tara noastra, pentru ca magazinul are vanzari foarte mari de telefoane Apple. Lansarea iPhone 8 la eMAG va aduna si precomenzi de la extrem de multi oameni, asa ca daca nu faceti precomanda in primele minute dupa deschiderea lor, e putin probabil sa primiti telefonul dorit in ziua de 29 septembrie, cand incep vanzarile.

Lansarea iPhone 8 la eMAG este anuntata acum pentru ca toata lumea trebuie sa stie din timp la ce sa se astepte, cererea pentru telefon urmand a fi enorma. Anul trecut au existat probleme mari cand iPhone 7 a fost pus in vanzare la eMAG, asa ca lansarea iPhone 8 ar putea lasa multi oameni dezamagiti, deci trebuie sa fiti pregatiti si pentru aceasta situatie care are sanse foarte mari de a se intampla.

Lansarea iPhone 8 iPhone X eMAG