iPhone X e Mai Performant decat MacBook Pro 2017

iPhone X este mai performant decat MacBook Pro 13 inch 2017, procesorul sau cu sase nuclee fiind mai puternic decat unul dual-core al companiei Intel.

iPhone X este mai performant decat MacBook Pro 2017 daca este sa dam crezare unui prim test de performante aparut in cursul zilei de ieri pe internet dintr-o sursa necunoscuta, dar fiind certificat de creatorul Geekbench. In acest test de performante, iPhone X obtine 9959 puncte in testul multicore si 4061 puncte in testul single-core, intrecand in ambele situatii MacBook Pro 13 inch 2017 care nu are Touch Bar.

iPhone X functioneaza cu ajutorul unui chip A11 Bionic care are la baza un procesor cu sase nuclee si 3 GB RAM, el avand performante absolut uimitoare, mai putin cand vine vorba despre lag-ul din interfata iOS 11. Totusi, iPhone X are un procesor mai puternic decat unul Intel Core i5-7300U tactat la 2 GHz, acesta fiind unul dual-core in comparatie cu cel cu sase nuclee pe care Apple l-a implementat in iPhone.

iPhone X este mai performant decat MacBook Pro 2017

iPhone X este un telefon mobil, sa nu uitam asta, iar faptul ca intrece in performante un MacBook Pro lansat anul acesta de catre compania Apple reprezinta o realizare uimitoare. Practic, Apple a reusit sa produca procesoare pentru telefoane mobile care sunt mai performante decat cele ale Intel pentru laptop-uri, iar iPhone X ar putea fi un studiu de caz pentru alti producatori de telefoane mobile.

iPhone X are performante cu peste 50% mai bune decat cele ale Samsung Galaxy S8 in testul multi-core si duble in testul single-core, deci aici nu mai pot exista dubii. iPhone X este un monstru in ceea ce priveste puterea de procesare, dar daca va avea in continuare lag in interfata, va face compania Apple de ras pentru ca atat de multa putere de procesare nu poate rezolva o problema atat de simpla.

iPhone X performante MacBook Pro 2017