Prima Pagina iPhone X iPhone X e Mai Performant decat MacBook Pro 2017

iPhone X e Mai Performant decat MacBook Pro 2017

iPhone X este mai performant decat MacBook Pro 13 inch 2017, procesorul sau cu sase nuclee fiind mai puternic decat unul dual-core al companiei Intel.

iPhone X este mai performant decat MacBook Pro 2017 daca este sa dam crezare unui prim test de performante aparut in cursul zilei de ieri pe internet dintr-o sursa necunoscuta, dar fiind certificat de creatorul Geekbench. In acest test de performante, iPhone X obtine 9959 puncte in testul multicore si 4061 puncte in testul single-core, intrecand in ambele situatii MacBook Pro 13 inch 2017 care nu are Touch Bar.

iPhone X functioneaza cu ajutorul unui chip A11 Bionic care are la baza un procesor cu sase nuclee si 3 GB RAM, el avand performante absolut uimitoare, mai putin cand vine vorba despre lag-ul din interfata iOS 11. Totusi, iPhone X are un procesor mai puternic decat unul Intel Core i5-7300U tactat la 2 GHz, acesta fiind unul dual-core in comparatie cu cel cu sase nuclee pe care Apple l-a implementat in iPhone.

iPhone X este mai performant decat MacBook Pro 2017

iPhone X este un telefon mobil, sa nu uitam asta, iar faptul ca intrece in performante un MacBook Pro lansat anul acesta de catre compania Apple reprezinta o realizare uimitoare. Practic, Apple a reusit sa produca procesoare pentru telefoane mobile care sunt mai performante decat cele ale Intel pentru laptop-uri, iar iPhone X ar putea fi un studiu de caz pentru alti producatori de telefoane mobile.

iPhone X are performante cu peste 50% mai bune decat cele ale Samsung Galaxy S8 in testul multi-core si duble in testul single-core, deci aici nu mai pot exista dubii. iPhone X este un monstru in ceea ce priveste puterea de procesare, dar daca va avea in continuare lag in interfata, va face compania Apple de ras pentru ca atat de multa putere de procesare nu poate rezolva o problema atat de simpla.

iPhone X performante MacBook Pro 2017

 • Eugene

  Daca ar fi reale aceste teste,este cu adevarat incredibil cat de puternic poate fi,mai ales ca vorbim de un smartphone,nu de un pc…

 • MrUnivers

  Adio Samsung !

 • KlaudiNhO

  sunt reale … dar dupa seara prezentarii ip X a fost o dezagire

 • standorel1227

  Asta este mândria noastră !

 • V.P

  Foarte bine , o sa am un telefon extrem de rapid .

 • andrewsbcr

  Măcar în cifre să fie bun, ca în realitate…

 • MrUnivers

  Iphone 10 bate samsung s 10

 • Neacsu Razvan

  coardele si cocalarii nu ii intereseaza puterea de procesare,ptr selfie,facebook si stat pe masa sa se vada… putea sa fie si fara procesor,ei tot il vor cumpara.

 • cata

  cica adio samsung…tu te auzi ce zici?..La atat stiti sa va rezumati, apple si samsung…sunt atatea firme de telefoane,,,eu unu n-am nici aiphone nici samsung..si tu cred ca ai un 5s acolo amarat luat de pe olx…si ca sa-ti cumperi x-ul trebe sa te rogi de parinti sau sa-ti dai toata alocatia de la liceu.

 • Jayson Cirin

  M-am tot jucat pe el si mie mi-a plăcut, tie de ce nu îți place “in realitate”?

 • Ionut Catalin

  Da sunt mai multe clase de oameni care isi cumpara iphone … nu trebuie sa generalizezi… dar majoritatea il cumpara pentru fite aici ai dreptate si nu il folosesc la adevarata lui valoare…

 • tralala

  Cat de prost poti sa gandesti, crezi ca un S-Calss se vinde pentru viteza, un Ferarri pentru eleganta ?

 • Fosocle

  Încearcă sa faci aceleași lucruri pe MacBook pro si pe iPhone X. Dupa aia mai vorbim despre articolul de marketing de mai sus. Una este sa faci 1+1=2 si alta este sa faci operațiuni complexe. De unde veniți frate de puneți botul la faze dim astea ieftine?
  Asa-i ca ai votat cu cine ti-au spus aia la tv?

 • Florin Gabriel Haja

  Geekbench e la fel pe toate platformele, e modificat codul pentru algoritmi. Algoritmul lui Dijkstra îl testează și pe iPhone, nu doar pe PC

 • Florin Gabriel Haja

  Spune asta dacă nu vine S9 cu Intel Core i7, 16 GB RAM și GTX 1070