iPhone X – Primele Poze facute cu Noua Camera

iPhone X are prezentate primele poze facute cu noua camera duala verticala, care vine cu putine imbunatatiri fata de cea din iPhone 7 Plus.

iPhone X are primele poze facute cu noua camera publicate de catre compania Apple pe website-ul sau, in sectiunea in care prezinta noutatile pe care telefonul mobil le aduce pentru clienti, ele aratand potentialul pe care il are camera duala verticala.

iPhone X are o camera duala verticala formata din doi senzori de imagine a cate 12 megapixeli fiecare, unul fiind wide-angle cu deschidere f/1.8, celalalt fiind telephoto cu deschidere f/2.8, deci vorbim despre aceleasi specificatiica la iPhone 7 Plus.

iPhone X are noua camera prezentata de catre Apple ca fiind superioara celei oferite in iPhone 7 Plus, dar asta nu multumita senzorilor de imagine, ci a chip-ului care proceseaza imaginile, acesta imbunatatind substantial calitatea pozelor prin procesare software dupa inregistrare.

iPhone X ar trebui, teoretic, sa ofere o calitate foarte buna pentru poze multumita acestei procesari facute dupa inregistrarea lor, dar ramane de vazut cum va fi judecata camera dupa comparatii facute cu alte telefoane concurente, in special cele ale companiei Samsung.

Inainte sa judecati prea aspru pozele facute cu iPhone X, tineti minte ca a lor calitate a fost afectata initial de incarcarea in website-ul Apple si apoi de cea de aici, deci in versiunea bruta, calitatea este mult mai buna.

Ce parere aveti despre ceea ce poate face camera iPhone X ?