Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 2 a fost Scos din Vanzare

Apple Watch 2 a fost Scos din Vanzare

Apple Watch 2 a fost scos din vanzare de catre compania Apple, americanii luand decizia ca acest produs vechi de 1 an de zile ar trebui sa isi faca linistit “iesirea din scena” fara sa fie oferita vreo explicatie pentru decizia de a renunta la vanzarea sa incepand cu toamna aceasta.

Apple Watch Seria 1 si Apple Watch 3 sunt singurele modele pe care compania Apple le vinde in momentul de fata, deci clientii au de ales doar intre aceste doua versiuni, preturile pentru ele ramanand destul de mari, cu diferenta de doar 80 de dolari intre modele.

Apple Watch 3 este vandut la preturi care incep de la 370 de euro in Europa si ajung pana la 470 de euro pentru modelul 4G LTE, deci nu vorbim si despre o reducere a preturilor, ci doar despre eliminarea unui model vechi de doar 1 an, care era totusi destul de bun.

Chiar daca nu mai puteti cumpara Apple Watch Seria 2 de la Apple, inca il mai gasiti in Romania in aceasta pagina.

Apple Watch 2 vanzare

 • Marius

  Casio nu va mai place..

 • Cosmin

  Interesanta strategia.. deci au scos din vanzare modelul vechi de 1 an, dar in schomb il pastreaza pe cel vechi de 2 ani la un pret destul de apropiat de modelul 3 astfel incat sa “oblige” cumparatorii sa cumlere modelul mai nou.

  Foame de bani mai mare ca niciodata la Apple pe finalul anului 2017.

 • Srb Srb

  249$ e f apropiat fata de 329$ ?pai asa si 50.000 eu este f apropiat de 80.000e
  Sau o paine de 1 leu este f f apropiata de cea de 2 lei…dar este dublu ca pret

 • vwaleriu

  Exact, Cosmin! Bravo!

 • se7en

  Wtf ? Astia sunt chiar nebuni.

 • Bogdan Marian

  da e foame rau de banii la apple aștia daca ar putea ar vinde și o bucata de piatra cu logoul apple ha stai o fac deja.

 • radu

  Pai Apple Watch 2 egal cu 3 doar ca nu are SIM, normal sa-l scoata din vanzare, cine vrea ceva mai bun da bani pe 3 nu pe 1, dar daca nu avea nevoie de SIM il lua pe 2 cu 50 $ mai ieftin, asa, vrei nu vrei dai 50$ in plus lui Apple…

 • mircea

  Nu conteaza ca te cheama Apple, Bmw, Dacia, Coca-cola etc. Niciodata nu am vazut prost sa ceara. Prostul PLATESTE! (in unele cazuri s-a dovedit ca prostul nu a fost prost ca a platit.)

 • se7en

  Bine punctat radu

 • iAndrew

  Bine zis Radu

 • rundown

  Nu e chiar asa cum zuceti voi dragilor. Din cate am inteles, exista si un spor urias de performanta intre cele 2 modele: watch 2 si watch 3, inspecial multumita parese chip-ului s2?!? Eu personal detin un watch 2 edition din ceramica de culoare alba (singura optiune de culoare anul trecut). Inca ma mai gandesc daca trec pe modelul actual de ceramica dar pe negru , sau nu. Momentan la fel ca 6s plus-ul meu (evaluat de Brightstar Recycling -partener oficial Apple, la 40 de euro in conditiile in care sar bucati din ecran), sunt extrem de multumit de watch 2 edition mai ales ca nu s-a zgariat deloc intr-un an de folosire intensa. De asta am si ales modelul edition. Am vazut la mai multe persoane, prieteni, colegi de munca, cum se comporta modelul de aluminiu respectiv de otel, si cat de tare se zgarie. Am zis pas, asa ceva nu fac. Dau un ban dar ma bucur de un produs care dupa 1 an arata ca in prima zi, fara nici o exagerare!