Cumperi iPad si Primesti un Antivirus Cadou

Antivirus cadou la o tableta iPad cumparata este una dintre cele mai neobisnuite promotii pe care le-am vazut vreodata, iar asta pentru ca produsele mobile ale companiei Apple n-au avut si nu prea cred ca vor avea vreodata de un software antivirus pentru ceva.

In aceasta pagina gasiti promotia respectiva si vorbim despre un antivirus pentru telefoanele mobile Android oferit gratuit la achizitionarea unei tablete iPad, ideea campaniei in sine fiind stupida pentru ca sansele ca un cumparator de iPad sa aiba si un telefon, sau o alta tableta Android, fiind infime, indiferent cum privesti situatia.

Mi-e greu sa inteleg de ce ar oferi vreu magazin online din lumea aceasta o solutie antivirus mobila pentru Android la cumpararea unei tablete iPad, iar asta pentru ca pe iOS nu exista software-ul respectiv, insa oare ne mai poate mira ceva in Romania ?

Cumperi iPad Antivirus Cadou

16 COMENTARII

  1. Pe emag este vorba despre o solutie de securitate mobila, nu neaparat despre un antivirus. Solutia de securitate mobila inseamna:
    – Blochează dispozitivul de la distanță în caz de pierdere sau furt
    – Șterge conținutul sensibil din panoul de administrare web
    – Verifică dacă a fost spart contul tău de e-mail

    Eu zic ca nu e rau sa ai o asemenea aplicatie in iPhone.

    Aplicatia este chiar in App Store:
    https://itunes.apple.com/us/app/bitdefender-mobile-security/id1255893012?mt=8

  2. Pe bune, stai aici de atat de mult timp si spui de “solutie de securitate mobila pe iOS” ? Adica o aplicatie limitata la ea insasi ? Pe bune ?
    Ma faci sa incep sa fac o explicatie la ceea ce inseamna tampenia asta de la Bitdefender si se supara lumea pe mine.

  3. Hehe… Nu e vorba despre antivirus, știm cu toții că ios nu poate fi atacat cu viruși. Dar cele trei chestii pe care care le face soluția asta de securitate sunt valide nu crezi?
    Sper că nu am jignit pe nimeni…