iPhone X are o Baterie de Capacitate Mare

iPhone X are o baterie de capacitate mare, un operator de telefonie mobila confirmand faptul ca ea va fi la fel e buna precum cea a iphone 8 Plus.

iPhone X are o baterie de capacitate mare conform unui operator de telefonie mobila care a listat specificatiile tehnice ale noului produs al companiei Apple in cursul zilei de ieri. iPhone X are autonomia bateriei anuntata a fi la un nivel identic cu ce a iPhone 8 Plus, in ciuda ecranului care are o diagonala mai mare, asa ca multa lume a presupus ca si bateriile vor avea capacitati identice, lucru adevarat in totalitate.

iPhone X are o baterie cu capacitate de 2700 mAh, identica cu cea pe care iphone 8 Plus o are, conform acestui operator de telefonie mobila, dar contrar celor prezentate de catre TENAA, o agentie guvernamentala chineza. Diferenta intre capacitatea bateriei iPhone 8 Plus anuntata de operator si cea a TENAA este de 65 mAh, deci nu vorbim despre ceva major, asa ca puteti lua in calcul inclusiv aceasta diferenta pentru capacitatea iPhone X.

iPhone X nu are capacitatea bateriei mentionata de catre compania Apple, cei din Cupertino evitand intotdeauna sa ofere informatii de acest gen pentru telefoane. Acelasi lucru este valabil si pentru procesoare, iar asta pentru ca Apple optimizeaza produsele atat de bine incat specificatiile mici ar sugera in mod gresit impresia ca performantele sau autonomia ar fi mici, dar acesta nu va fi cazul iPhone X.

iPhone X are o baterie de capacitate mare

iPhone X baterie capacitate

iPhone X a fost zvonit inaintea prezentarii ca fiind pregatit de catre compania Apple cu o baterie ce are forma literei L si are capacitate mai mare decat cea a iPhone 8. Ei bine acest lucru se dovedeste a fi in totalitate adevarat, deoarece iPhone X are intr-adevar o baterie de capacitate mai mare, dar autonomia pe care o ofera nu este cu foarte mult mai buna decat cea pe care o vom obtine de la iPhone 8.

iPhone X va avea specificatiile tehnice complete confirmate abia prin octombrie de catre peratorii de telefonie mobila si magazinele online din diverse tari. Pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar trebui sa vedem aceste informatii disponibile in zilele urmatoare, mai ales ca maine incep precomenzile in foarte multe tari de pe glob, dar pentru cele fara dubiu ale iPhone X va trebui sa mai asteptam destul de mult.

iPhone X este de departe cel mai popular telefon mobil pe care compania Apple l-a prezentat saptamana aceasta, in ciuda pretului de vanzare foarte mare. iPhone X va fi lansat pe data de 3 noiembrie in cateva zeci de tari, inclusiv Romania, dar precomenzile urmeaza sa inceapa cu o saptamana mai devreme, adica in data de 27 octombrie, asa ca atunci il vom putea rezerva si din tara noastra.