iOS 11 GM – Performantele pe iPhone si iPad

iOS 11 GM are performantele pe iPhone si iPad comparate cu iOS 10.3.3 intr-o serie de clipuri care ne arata ca sistemul de operare va fi totusi rapid.

iOS 11 GM a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple cu o saptamana inainte ca versiunea finala a sistemului de operare iOS 11 sa fie disponibila pentru toate iPhone si iPad compatibile din lumea intreaga, sute de milioane de terminale urmand a putea face instalarea.

iOS 11 GM a fost testat cu 10 versiuni beta de catre compania Apple, iar in toate acestea a reusit sa rezolve o multitudine de probleme de functionare ale primei versiuni beta, dar sa si gaseasca un echilibru pentru performantele iDevice-urilor care au fost lansate acum cativa ani.

iOS 11 GM are in clipurile video de mai jos comparate performantele cu iOS 10.3.3 si puteti observa ca desi exista diferente in ceea ce priveste performantele, ele nu sunt chiar atat de mari incat sa aiba un impact major asupra performantelor iPhone sau iPad.

iOS 11 GM este mai incet decat iOS 10.3.3, insa diferenta nu este una colosala pe iPhone 5S, cel mai vechi iDevice care-l poate rula, ea mergand spre zero pe masura ce ne uitam la terminalele mai noi, asa ca Apple a reusit sa ofere performante bune, ele urmand a fi pastrate si in versiunea finala a iOS 11.