iPhone 8 si iPhone 8 Plus – Capacitate Baterii

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au capacitatea bateriilor, cantitatea de memorie RAM si frecventa procesoarelor confirmate oficial de catre autoritatile chineze.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au confirmata oficial capacitatea bateriilor si frecventa procesoarelor oferite de catre compania Apple pentru noile modele ale iPhone anuntate zilele trecute. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate de catre compania Apple pe data de 22 septembrie, cu precomenzi care incep din 15 septembrie, iar acum stim ce capacitate au bateriile incluse in cele doua telefoane, dar si ce frecvente au proceoarele.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost certificate de catre TENAA, autoritatea pentru certificarea telefoanelor mobile vandute in China, asa ca de la ea aflam informatiile oficiale. Compania Apple este obligata sa trimita iPhone 8 si iPhone 8 Plus la TENAA pentru certificare inaintea vanzarii in China, acolo trebuind furnizate toate detaliile celor doua produse, exact cum se intampla si la autoritatile similare din Europa si SUA.

iPhone 8 are o baterie cu capacitate de 1821 mAh conform unei imagini inregistrate pe website-ul celor de la TENAA, bateria fiind mai mica decat cea implementata in iPhone 7. Mai exact, bateria iPhone 8 este cu 139 mAh mai mica decat cea folosita in iPhone 7, iar de aici s-ar explica de ce autonomia oferita de catre noul telefn este mai mica decat cea  oferita de catre vechiul model, diferenta in autonomie fiind similara cu cea din capacitate.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus Capacitate Baterii

iPhone 8 si iPhone 8 Plus – capacitatea bateriilor si frecventa procesoarelor

iPhone 8 are confirmati si cei 2 GB RAM pe care compania Apple ii ofera anul acesta, dar si frecventa de 2.4 GHz pentru procesorul din chip-ul A11 Bionic. Practic, iPhone 8 este lasat si anul acesta cu mai putina memorie RAM decat iPhone 8 Plus, dar asta era de asteptat avand in vedere ca nu are o camera duala si functia Portret care necesita foarte multa putere de procesare pentru a fi utilizata.

iPhone 8 Plus este certificat de catre TENAA cu o baterie a carei capacitate este de 2675 mAh, aceasta fiind cu 225 mAh mai mica decat cea folosita in iPhone 7 Plus. iPhone 8 Plus are deasemenea autonomie inferioara fata de iPhone 7 Plus din aceasta cauza, insa in ceea ce priveste procesorul vorbimd espre aceeasi frecventa de 2.4 GHz ca la iPhone 8, dar 3 GB RAM sunt oferiti de catre compania Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus Capacitate Baterii 1

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au baterii mai mici impementate probabil pentru a face loc pentru bobina necesara incarcarii wireless a noilor telefoane. Din pacate utilizatorii vor avea parte de autonomie mai mica in iPhone 8 si iPhone 8 Plus fata de seria iPhone 7, insa acestea sunt sacrificiile care se fac pentru a oferi funciti noi fara a creste cu mult grosimea produselor, iPhone 8 si iPhone 8 Plus fiind cu 0.2mm mai groase decat cele din seria iPhone 7.