Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 si iPhone X – Dezavantajul de Android

iPhone 8 si iPhone X – Dezavantajul de Android

iPhone 8 si iPhone X are un dezavantaj in fata telefoanelor Android din cauza faptului ca suportul 4G LTE este inferior celui oferit de competitorii Apple.

iPhone 8 si iPhone X ese afla intr-un dezavantaj fata de telefoanele Android ale momentului deoarece Apple inca nu a implementat o tehnlogie care se afla in telefoanele concurente de ceva vreme. Mai exact, vorbim aici despre suport pentru retelele 4G LTE de mare viteza, iPhone 8 si iPhone X neavand inca implementata o tehnologie cu care cei de la Samsung s-au laudat acum cateva saptamani cand au prezentat Samsung Galaxy Note 8.

iPhone 8 si iPhone X nu au implementat suport pentru retelele Gigabit 4G LTE, compania Apple oferind in noile sale telefoane doar suport pentru retelele 4G LTE Advanced. Mai exact, iPhone 8 si iPhone X vor putea atinge viteze de pana la 600 Mbps in retelele de telefonie mobila ale operatorilor globali multumita suportului pentru tehnologia LTE Advanced, dar nu vor oferi performantele telefoanelor care au suport Gigabit LTE.

iPhone 8 si iPhone X nu vor putea depasi practic 600 Mbps in 4G in retelele care ofera suport pentru asemenea viteze, iar asta desi telefoanele Android au implementat asemenea suport. In momentul de fata exista un numar foarte redus de retele de telefonie mobila care au suport Gigabit LTE implementat, insa numarul acestora creste constant si pana anul viitor vor exista mai multe, iar iPhone 8 si iPhone X nu vor suporta vitezele lor.

iPhone 8 si iPhone X – dezavantajul fata de telefoanele Android

iPhone 8 si iPhone X vor avea oricum viteze mari de navigare pe internet in retelele de telefonie mobila care ofera suport pentru asta, cele LTE Advanced fiind deasemenea disponibile in numar destul de redus. iPhone 8 si iPhone X vor oferi in acestea viteze mult mai mari decat are nevoie orice telefon, ele fiind in principal utile pentru streaming-ul video de filme disponibile pe Netflix, HBO, Amazon, sau orice alt sistem VOD.

iPhone 8 si iPhone X nu vor atinge in Romania viteze de navigare pe internet prin retele 4G care sa depaseasca 300 Mbps, atat fiind suportat deocamdata de retelele locale. Desigur ca aceasta este o viteza teoretica, pentru in realitatea iPhone 8 si iPhone X vor atinge viteze maxime de pana la 200 Mbps, iar asta in conditii ideale, pentru ca in general retelele sunt de pana in 100 Mbps in Romania.

iPhone 8 si iPhone X nu sunt cele mai avansate telefoane mobile in ceea ce priveste suportul pentru pentru retelele 4G, dar macar emit mai putine radiatii decat alte telefoane. iPhone 8 si iPhone X vor fi lansate si in Romania de catre operatorii de telefonie mobila in 29 septembrie/3 noiembrie, precomenzile pentru fiecare dintre ele urmand a fi anuntate in timp util de catre fiecare operator in parte.

iPhone 8 iPhone X Dezavantajul Android

 • Srb Srb

  Useless

 • Bogdan Marian

  da SRB e inutil nu,așa cum și face ID e inutil evident ca e daca da rateuri.

 • Srb Srb

  slaba rau

 • andrewsbcr

  Bogdan, nu e adevărat. Tot ceea ce face apple e bun pentru Srb. Iphone 8 și 8+ vor avea autonomia bateriei mai mică decât seria 7. Este normal pentru Srb ! De ce ți-ar trebui mai multă baterie ?

 • Bogdan Marian

  bine ca îl cunoști tu cu iphone 4S al tau.

 • Bogdan Marian

  da așa e el e fanboy apple dedicat saracul nici macar nu cred ca își permite iphone x și se agita degeaba aparent pentru el daca ai un samsung galaxy s 7 ești saracul saracilor.

 • Bobby

  Gsm arena spune ca pana la 1024mbs are, HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (4CA) Cat16 1024/150 Mbps, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps

 • Eh, spun si ei ca sa se afle in treaba.

 • ibadea

  da, este un mare “dezavantaj”, vor mai fi lansate 5 generatii iphone pana o sa avem acces la asemenea viteze

 • kla

  Abia in 2020 apare LTE Gigabit asa ca…

 • Măcar să fie doar asta “problema”.