iPhone X Mini Trebuie sa Inlocuiasca iPhone SE

iPhone X Mini nu este o versiune in miniatura a iPhone X, ci un telefon facut de catre un chinez specializat pe repararea de produse ale companiei Apple, el reusind sa creeze ceea ce pare a fi un fel de iPhone SE al carui ecran acopera intregul panou frontal al carcasei.

iPhone X Mini este rezultatul unei munci facute intr-un service GSM, insa daca Apple vrea intr-adevar sa cucereasca noi clienti, atunci un iPhone SE cu un ecran de peste 4 inch, care acopera tot panoul frontal, s-ar vande “ca painea calda” oriunde in lume.

iPhone X Mini ar genera vanzari substantiale pentru Apple in foarte multe piete daca va fi suficient de ieftin, insa de la 350 de dolari cat costa iPhone SE si pana la pretul unui posibil asemenea produs este cale lunga, el putand costa cel putin dublu, dar ar putea merita banii.

iPhone X Mini din clipul video de mai jos a fost facut folosind piese de la diverse telefoane mobile si ruleaza o versiune modificata a sistemului de operare Android, dar ne arata ca exista totusi posibilitatea de a face si telefoane mai mici care au ecrane mari.