iPhone X NU Are o Veche Functie a iPhone

iPhone X este lansat de catre compania Apple fara una dintre vechile functii ale sistemului de operare, aceasta fiind implementata special pentru lansarea modelelor Plus, ea permitand atingerea portiunilor superioare a ecranului chiar si cand telefonul este folosit cu o singura mana.

iPhone X este telefonul Apple cu cel mai mare ecran implementat vreodata, insa dimensiunile sale sunt mai mici decat cele ale unui iPhone Plus, asa ca Apple a decis sa renunte complet la functia Reachability, pe care oricum mai nimeni nu o mai folosea zilnic.

iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, insa marginile superioare ale ecranului pot fi atinse cand telefonul este folosit cu o singura mana, asa cum se intampla si in cazul celor care folosesc iPhone 7, deci functia Reachability nu-si mai avea rostul.

iPhone X nu are buton Home, sau Touch ID, functia Reachability fiind activata prin dubla atingere a inelului Touch ID din jurul butonului HOme, asa ca Apple ar fi trebuit sa implementeze un nou gest pentru a oferi functia, dar a decis intr-un final sa renunte complet la ea.