Apple Watch 3 – Asa vei Asculta Muzica prin Apple Music

Apple Watch 3 vine cu o noua functie de conetivitate 4G LTE, iar asta le permite utilizatorilor ceasului inteligent sa ascute oricare dintre cele 40 de milioane de melodii disponibile in Apple Music pentru ei oricand doresc, direct de la mana, prin castile AirPods.

Apple Watch 3 a avut aceasta functie prezentata de catre compania Apple in cadrul conferintei de marti, insa acum avem si un clip video care arata mai clar cat de usoara va fi ascultarea muzicii favorite folosind ceasul inteligent pe care compania Apple l-a implementat.

https://www.youtube.com/watch?v=A9k88sMyiJM

16 COMENTARII

  1. foarte frumos…samsung doar ar face ceva samsung vs apple ca niste oameni ce vor razboi,limitati ce vor doar razboiul…par genul ce ar reporni razboiul din Troia pt un device,nici macar pt o femeie sau o fiinta umana

  2. samsung e de doua ori cat apple la inovație apple nici nu e capabila sa își produca componentele în fabrici propri apeleaza la samsung,sony sau la alte firme din domeniu ecranul de pe iphone x nici nu se compara cu cel de la samsung galaxy note 8 și tu care ziceai ca apple a lansat primul telefon cu ecran 4 K dar na tu nu ai auzit de sony.

  3. logica ca pt oamenii simpli, este de doua ori peste, pt ca arunca cu functii ce merg prrost si sunt prrost gandite. Este usor sa faci asta…e ca si cum in loc de un bloc construit sa reziste la cutremure de pana la 10 g, construiesti mai bine 5 blocuri sa reziste pana la 7.7 g..asa este si samsung, iti da ORI face recon ORI iris scan dar nu ambele impreunate ca sa nu trebuiasca sa alegi si sa fie pacalite cu o poza 2d. Doar un ex, sau sa bagi bixby in butonul power ca sa nu mai ii oferi utilizatorului mii de butoane…inca 1 data se vede pt cine sunt destinate samsungurile

  4. Cel mai probabil, câteva ore. Cellular data, audio streaming, bluetooth, health & fitness readings, display aprins frecvent, n-are cum să ducă mai mult de 5-6 ore.

  5. Eu am castile de cind au ajuns la istyle. Nu mi-au cazut niciodata. Dar multi vorbesc din auzite… de pe youtube sau din vise.

  6. Esti de la SRI? Vezi ca nu te-ai uitat bine pe inregistrarile cu miscarile mele. Nu toti avem 100kg si stam zi si noapte cu tableta’n mina.

  7. wtf? despre ce vorbesti? da e f ok ca ai apple watch cu cellular fara sa mareasca dimensiunile si greutatea, si se investeste si este atat de evoluat. Din pacate nu are competitie pt a evolua mai repede

  8. Am spus doar ca nu poti sa faci sarituri si aterizari fara sa pierzi sau sa risti sa pierzi castile din urechi. Mai departe sunt doar fabulatiile tale.

  9. Pe bune?!? Un wearable, să nu-l pot folosi mai mult de cateva ore și să fiu nevoit să-l pun la încărcat în loc să mă bucur de el? E ceva normal, mai ales la cât de scump e?

  10. Il cheama Kilian Martin pe tip, m-am intalnit cu el in Canada la campionat. Face freestyle skateboarding ca mine. Se pare ca anul acesta a tras lozul cel mare cu Apple. Am sa-l intreb cat a luat din reclama asta 🙂