iPhone 8 – Inca il poti Cumpara la Precomanda

iPhone 8 si iPhone 8 Plus inca pot fi cumparate de la Apple cu precomanda care este livrata in data de 22 septembrie, chiar si la o zi de la deschiderea lor.

iPhone 8 inca poate fi cumparat la precomanda cu livrare in data de 22 septembrie, chiar si in Romania prin aceasta pagina, la mai bine de o zi dupa ce telefonul a fost pus in vanzare de catre compania Apple pentru lumea intreaga. In mod complet neasteptat, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt disponibile pentru achizitie in foarte multe tari de pe glob cu livrare in data de 22 septembrie, Europa fiind continentul in care exista cele mai multe unitati disponibile.

iPhone 8 si iPhone 8 au fost oferite pentru precomanda de catre compania Apple la ora 10:00 a zilei de ieri, iar de atunci si pana acum se pare ca nu s-au inregistrat foarte multe comenzi. Vorbim aici despre Europa si tari precum Canada, unde iPhone 8 si iPhone 8 Plus inca mai pot fi gasite in destule combinatii de configuratii si culori cu livrare in data de 22 septembrie, in loc de 1 – 2 saptamani de la inregistrarea precomenzii.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus reprezinta o anomalie fata de ceea ce se intampla in anii trecuti cu precomenzile pentru noile modele de iPhone ale companiei Apple. Daca in trecut era nevoie de 1/2 ore pentru a se epuiza complet stocul de iPhone noi pentru ziua lansarii pe intregul glob, acum cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus nici macar la o zi distanta de deschiderea precomenzilor n-am ajuns intr-o asemenea situatie cu telefoanele.

iPhone 8 – inca il poti cumpara la precomanda

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pur si simplu nu sunt dorite de la fel de multi clienti precum in anii trecuti, iar asta este perfect normal din moment ce iPhone X este marea schimbare a Apple. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vin cu unele schimbari fata de seria iPhone 7 a companiei Apple, insa nu toate dintre ele sunt suficient de motivante pentru a convinge clientii sa faca trecerea de la vechile modele.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt vandute la preturi usor mai mari decat predecsoarele lor din cauza schimbarilor implementate de catre Apple, dar si a dublarii spatiului de stocare. Desigur ca nici carcasa din sticla, sistemul de incarcare wireless, sau noile camere din iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu trebuie trecute cu vederea, dar multi dintre clienti nu prea sunt dornici sa “profite” de aceste noutati acum.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt un preambul pentru marele “eveniment” al Apple de anul acesta, lansarea iPhone X din luna noiembrie. Atunci ne putem astepta la vanzari foarte bune si la stocuri care dispar imediat, pentru ca lumea vrea iPhone X mai mult decat iPhone 8 si iPhone 8 Plus in ciuda pretului mare de vanzare, asa ca va fi interesant de vazut care va fi evolutia sa pe piata dupa lansare.

iPhone 8 Cumpara Precomanda