Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 3 – 4G Limitat la Tara de Origine

Apple Watch 3 – 4G Limitat la Tara de Origine

Apple Watch 3 are 4G LTE limitat la tara de origine, astfel ca daca il cumperi din afara Romaniei, nu-l vei putea folosi la noi in tara deocamdata.

Apple Watch 3 este de ieri disponibil pentru precomanda la compania Apple impreuna cu iPhone 8, dar si in Romania prin aceasta pagina, iar cei care cumpara modelul 4G trebuie sa stie cate ceva. Mai exact, se pare ca Apple Watch 3 nu va functiona decat in reteaua 4G a tarii de origine din care a fost cumparat, adica doar cu acei operatori cu care Apple are deja incheiate intelegeri pentru a oferi suport pentru noul sau ceas inteligent.

Apple Watch 3 cumparat din SUA va functiona doar in retelele de telefonie mobila din SUA, nu si in altele din alte tari, chiar daca acestea sunt suportate oficial de catre ceas. Apple Watch 3 nu poate sa faca nici roaming, deci daca plecati in alta tara, nu veti avea internet 4G LTE pe el pentru ca ati iesit din reteaua operatorului de telefonie mobila pentru care are ceasul implementat suport.

Apple Watch 3 are functia 4G limitata la tara de origine

Apple Watch 3 nu poate fi folosit in Romania cu functia 4G LTE, deci daca ati comandat vreunul pana acum, ar fi bine sa anulati comanda, sau sa asteptati pana cand va avea si Romania suport. Cred ca Orange va oferi suport pentru Apple Watch 3 incepand de anul viitor, compania Apple anuntand extinderea compatibilitatii si la alte retele incepand cu 2018, dar deocamdata nu exista date concrete anuntate.

Apple Watch 3 Wi-Fi functioneaza fara probleme oriunde ati merge cu el pentru ca nu are conectivitate 4G LTE implementata de catre cei de la Apple, asa ca nu are nici limitari. Partea proasta este ca Apple Watch 3 functioneaza doar in retelele 3G ale anumitor operatori, ca T-Mobile din SUA, deci trebuie sa fiti pregatiti si pentru limitari de acest gen daca l-ati cumparat, sau il cumparati, pentru folosire in afara Romaniei, deocamdata.

“If you purchased one (an Apple Watch S3 GPS + Cellular) through the US Apple Online Store, it’ll only work for the 4 US carriers. It wouldn’t work internationally unfortunately. I’m not entirely sure what type of error it would show if you took a US Watch to Germany, but it wouldn’t be compatible with Telekom”.

Apple Watch 3 4G Limitat Tara Origine

 • Srb Srb

  exact cum ziceam, daca il iei din RO cand apare, functioneaza doar in RO, si trebuie sa il iei de la acelasi operator unde ai si abonmanetul pt iphone

 • Bogdan Marian

  oricum nu merita degeaba are 4G daca trebuie folosit împreuna cu telefonul sau doar în țara de origine sa zicem ca daca ești om de afaceri și pleci în alte țari adio LTE asta e o strategie apple destul de proasta plus și prețul care e destul de mare.

 • Dan

  Deci să înțeleg că versiunea Wi-Fi-only nu e capabil GPS? Adică se întâmplă la fel ca în cazul iPad Wi-Fi fără Cellular?

 • icetkk

  Nu.
  Are GPS și modelul fără Cellular.
  Au pus pe Apple Watch Series 2 GPS și îl scoteau de pe Series 3?

 • Dan

  Corect. La asta nu m-am gândit 🙂

 • Dan

  Deși nu m-ar mira să fie așa, la foamea lor de bani! Pe principiul: vrei GPS? Mai pune ceva 😂😂😂

 • icetkk

  Șterge repede comentariul! Poate vede cineva nepotrivit și ajunge ideea la ei. Mai e până intră la vânzare, nu e bătut în cuie. :))

 • Dan

  😂😂