Google Maps si Noua Functie foarte Utila

Google Maps va afisa clipuri video cu informatii despre locatiile pe care dorim sa le vizitam, acestea urmand a fi incarcate de catre utilizatori obisnuiti in platforma.

Google Maps este cea mai utilizata solutie pentru navigatie ghidata de pe planeta, iar in curand va avea o noua functie extrem de utila pentru toti utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, Google Maps intentioneaza sa le ceara utilizatorilor sa ofere noi informatii despre locurile pe care le viziteaza iar acestea urmeaza sa imbunatateasca experienta altor persoane cu platforma sa in viitorul apropiat.

Google Maps va permite incarcarea de clipuri video de pana la 10 secunde pentru locatiile pe care le viziteaza utilizatorii care folosesc platforma sa in mod constant. Doar cei care fac parte din programul Local Guides vor avea posibilitatea de a incarca aceste clipuri video in Google Maps, astfel ca voribm despre continut creat special de catre persoane care sunt specializate in a oferi detalii de acest gen.

Google Maps introduce aceasta functie pentru a-i ajuta pe utilizatorii din lumea intreaga sa descopere mai usor informatii relevante privind locurile pe care vor sa le viziteze. Exista desigur foarte multe servicii care ofera deja o asemenea functionalitate, insa din moment ce foarte multa lume utilizeaza zilnic aplicatia Google Maps pentru informatii relevante privind locatiile pe care doresc sa le viziteze, de ce sa nu aiba informatii oferite direct acolo ?

Google Maps si noua functie foarte utila

Google Maps a lansat acum doua saptamani functia pentru cei care fac parte din programul Local Guides, insa desigur ca nu i-a atentionat pe utilizatori. Acum a inceput sa le trimita email-uri acestora spunandu-le ce pot face pentru Google Maps, asa ca va incepe sa apara si continutul potrivit pentru cei care sunt interesati sa ajute alti oameni sa descopere locurile interesante mai usor.

Google Maps permitea pana acum doar publicarea de imagini pentru locatiile vizitate de catre utilizatori, acestea oferind o “imagine” destul de limitata despre locatia in sine. Pentru a oferi posibilitatea de a le arata oamenilor mai clar ce se intampla acolo, Google Maps a extins optiunea de incarcare a continutului multimedia, asa ca acum vorbim si despre clipuri video de 10 secunde incarcate de utilizatori.

Google Maps ajuta si micile afaceri sa isi prezinte propriile locatii, dar si unele produse, cu aceasta noua functie, totul spre beneficiul utilizatorilor care le viziteaza. Google Maps afisa clipuri video de acest gen pentru locatii din Romania abia dupa ce va exista material care sa poata fi efectiv afisat, asa ca daca inca nu il vedeti, va trebui sa asteptati pana cand va fi incarcat asemenea material si din Romania, dar nimeni nu stie cand se va intampla asta.

Google Maps clipuri locale