iPhone X – Mastile ce Previn Furtul Identitatii

iPhne X este profitabil pentru chienzii care vand masti impotriva furtului identitatii si ii pacalesc pe cei naivi care nu stiu pe ce lume traiesc.

iPhone X a dat nastere unei mici afaceri pentru chinezii care incearca sa profite de naivitatea celor care cred ca sistemul de recunoastere faciala Face ID le poate fura identitatea iin cam orice fel de situatii stupide pe care vi le puteti imagina, dar care nu au legatura cu realitatea.

iPhone X are disponibile pentru achizitie  varietate de masti impotriva furtului identitatii pe website-urile de vanzare de produse din China, iar asta nu este o gluma ci o tentativa reala de a pacali oamenii care se tem ca lise poate fura identitatea, sau poate sufletul, sau poate… sanatatea mintala ?

iPhone X este folosit in titlurile si descrierile pentru vanzarea acestor masti, ele avand preturi care variaza intre 5 si 10 dolari, deci nu sunt nici pe departe atat de ieftine precum ati crede, dar cu siguranta va vor salva sufletul de demonul ascuns in iPhone X care abia asteapta sa va fure… ce ?

iPhone X are potentialul de a da nastere unor afaceri foarte interesante, dar cea cu mastile impotriva furtului identitatii este cea mai ciudata dintre toate cele care putea fi facute pe spatele fricii unor oameni care nu stiu chiar atat de multe despre lumea in care traiesc.

iPhone X Mastile Furt Identitatii 2

iPhone X Mastile Furt Identitatii 1

iPhone X Mastile Furt Identitatii