iPhone 8 – Apple Pregateste Livrarile Comenzilor

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 sunt pregatite pentru a fi livrate de catre compania Apple clientilor care au facut precomanda in 15 septembrie.

iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K au fost puse spre precomanda vineri de catre compania Apple, iar in curand le veti putea precomanda din Romania prin aceasta pagina. Cei care au precomandat deja iPhone 8, iPhone 8 Plus, sau Apple Watch 3, au observat ca Apple a incepu sa pregateasca unele comenzi pentru livrare, dar nu catre clienti, ci pentru a le trimite in tarile in care trebuie sa ajunga.

iPhone 8 si Apple Watch 3 incep sa fie livrate catre centrele Apple din diverse tari de pe glob, cei de la Foxconn trimitand coletele prin intermedul unor firme de curierat. In fiecare an compania Apple transporta cu avioanele comenzile pentru noile modele ale iPhone, iar asta in mod exceptional pentru a le aduce rapid in tarile in care trebuie vandute, iPhone 8 si Apple Watch 3 fiind incluse primele transporturi.

iPhone 8 si Apple Watch 3 sunt pregatite pentru livrare de catre compania Apple al doar doua zile dupa deschiderea precomenzilor, iar cam asa se intampla anual. Cei de la Apple vor incepe in curand sa retraga din conturi si banii clientilor care au precomandat iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 din magazinele sale si cele ale partenerilor, asa ca ar fi bine sa aveti sumele necesare disponibile.

iPhone 8 – Apple pregateste livrarile comenzilor

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 au fost lansate de catre compania Apple in cateva zeci de tari de pe planeta, iar comenzile initiale nu par sa fi fost colosale. Daca in SUA si Asia clientii par sa fi profitat de ocazie pentru a cumpara iPhone 8,iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 in numar mare, in Europa se pare ca lumea n-a fost chiar atat de interesata sa faca o precomanda, nici macar la o zi dupa deschidere.

iPhone 8 a fost lansat in umbra iPhone X, care va ajunge pe piata abia o luna mai tarziu, multi dintre fanii companiei Apple preferand sa astepte acel model. Desi iPhone X este cu mult mai scump decat iPhone 8, se pare ca exista foarte multe persoane interesate de catre el, iar aici voribm in principal de catre europenii care nu par dispusi sa cumpere un telefon intermediar in timp ce adevaratul upgrade este foarte scump.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor fi lansate oficial de catre compania Apple abia in data de 22 septembrie in tarile in care acum pot fi precomandate. In acea zi vor incepe si precomenzile din Romania pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, in tara noastra lansarea urmand a avea loc pe data de 29 septembrie, deci la o saptamana distanta de primul val de lansari.

iPhone 8 Apple Livrarile Comenzilor