iPhone X strica Experienta in Jocuri si Filme

iPhone X strica experienta in jocuri si filme pentru clientii Apple care vor cumpara noul telefon, imaginile de prezentare confirmand acest lucru azi.

iPhone X strica experienta jocurilor si filmelor instalate pe telefoanele noastre din cauza decupajului din partea superioara a ecranului, care va acoperi o parte din continutul vizibil. Compania Apple nu s-a temut sa ascunda asta de cei care vad materialele promotionale pentru iPhone X, acolo decupajul ascunzand atat portiuni din clipurile video, cat si din jocurile pe care cei de la Apple le-au folosit pentru demonstratii.

iPhone X, dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, taie o parte din continutul afisat pe ecran, atat in clipurile video, cat si in jocurile care sunt disponibile in App Store. Puteti observa si ca Apple afiseaza ca unele dintre butoanele de control pentru jocuri sunt afisate chiar sub decupajul ecranului din iPhone X, sau usor sub acesta, deci vorbim despre o experienta stricata de catre acest decupaj stupid din ecran.

iphone x strica jocuri

iPhone X va afisa si filmele intr-un mod destul de ciudat cand le vedem pe intregul ecran, insa el va avea si o optiune de a afisa continutul video pe doar o portiune din ecran, inaintea decupajului. Desigur ca vizualizarea in acest mod strica experienta de a folosi iPhone X, insa ce fel de companie ar fi fost Apple daca nu ar mai fi lansat un produs care sa fie compicat de folosit si problematic pentru dezvoltatori sau utilizatori ?

iphone x strica jocuri 2

iPhone X strica experienta in jocuri si filme

iPhone X face probleme cu filmele si pozele care vor fi vizibile sub decupaj sau pe mai putin din ecran, insa marea problema este la jocuri si aplicatii. Acolo va fi nevoie de actualizari de la dezvoltatori pentru a afisa continutul in fata decupajului, par pentru multe aplicatii actualizarile pentru iPhone X vor veni foarte greu, sau deloc, din pacate pentru toti cei care vor decide sa cumpere noul telefon.

iphone x strica filme 1

iPhone X ar putea fi lansat cu un iOS 11 care reduce dimensiunea aplicatiilor pana la decupaj pentru a nu strica experienta, Apple sugerandu-le dezvoltatorilor sa faca asta. Daca Apple va observa ca dezvoltatorii nu-si actualizeaza aplicatiile in numar foarte mare, atunci e posibil ca ea sa intervina si sa-i “ajute” sa inteleaga importanta acestui lucru si sa ruleze aplicatiile iPhone X intr-un format mai mic.

iphone x strica jocuri 1

iPhone X a fost prezentat inaintea lansarii ca fiind gandit cu o portiune din ecran care va fi inutilizabila si va avea anumite functii care inlocuiesc butonul Home. In realitate, acea zone este de fapt decupajul din ecranul iPhone X care impiedica afisarea de continut si genereaza mari batai de cap pentru dezvoltatorii care sunt obligati sa-si actualizeze aplicatiile pentru ca ele sa fie intr-adevar utile.

iphone x strica filme