iPhone X ne Arata cat de MIC a fost iPhone 2G

iPhone X are rezolutia ecranului comparata cu cea a iPhone 2G pentru a ni se arata cat de mult au evoluat telefoanele Apple in 10 ani de existenta.

iPhone X a fost prezentat oficial de catre compania Apple dupa luni intregi de zvonuri, machete, concepte si alte nebunii, iar exact precum in anii trecuti, toate informatiile privind design-ul noului telefon s-au adeverit, inclusiv cele privind decupajul ecranului.

iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie de 2436 x 1125 pixeli, dar este in mod paradoxal usor mai mic decat ecranul iPhone 8 Plus, insa este cu mult mai mare, in rezolutie, decat ceea ce a oferit ecranul iPhone 2G in 2007, cand a fost lansat oficial.

iPhone X ne arata cat de mic a fost iPhone 2G

iPhone X este prezentat in imaginea de mai jos intr-o comparatie a screenshot-urilor cu iPhone 2G, si puteti vedea ce rezolutie mica a avut primul telefon Apple in comparatie cu ceea ce se ofera 10 ani mai tarziu in iPhone X, evolutia fiind impresionanta din toate punctele de vedere.

iPhone X are o rezolutie de 2436 x 1125 pixeli pentru un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce iPhone 2G a avut o rezolutie de 480 x 320 pixeli pentru un ecran cu diagonala de 3.5 inch, evolutia in timp aratandu-ne si cat de mult s-a schimbat piata smartphone.

iPhone X este punctul culminant al unei evolutii de 10 ani pentru iPhone si vine cu o taietura in ecran, plus emoji cu rahati si cai pe care ii putem anima cu fetele noastre, bine ati venit in 2017!

iPhone X Arata cat MIC iPhone 2G