INKS. este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata.

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

INKS. este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad, iar dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, vorbim despre un joc de tip pinball pentru telefoanele noastre. INKS. este dezvoltat de catre creatorii jocului Lumino City, care a si castigat un premiu BAFTA, deci vorbim despre un titlu foarte interesant care cu siguranta ne va tine ocupati timp de cateva ore bune pe IDevice-uri.

INKS., conform dezvoltatorilor sai, duce ideea de pinball la un cu totul alt nivel, el combinand bucura de a juca un joc de acest gen cu spiritul nostru tactic. INKS. este creat special pentru a ne permite sa cream si diverse opere de arta pe masura ce controlam si ghidam bila prin mediile create de catre dezvoltatori pentru noi, asa ca vorbim despre un titlu extrem de interesant disponibil gratuit.

“INKS updates pinball for a new generation. It combines the joy of pinball with skilful tactical challenges, and allows you to create wondrous works of art as the ball smashes around the canvas.  Blocks of colour burst like beautiful fireworks across the surface, building up in vivid layers and recording a visual history of your game as you perfect your score.”

INKS. are disponibile nu mai putin de 100 de mese unice pe care putem ghida bila pentru a indeplini obiectivele impuse de catre dezvoltatori pentru noi. Fiecare dintre aceste mese din INKS. a fost creata manual de catre dezvoltatori pentru joc, asa ca vorbim despre foarte multa munca depusa de catre dezvoltatori pentru a lansa acest titlu pentru utilizatorii globali.

  • Beautiful and elegant design 
  • Over 100 unique tables to play
  • Perfectly balanced gameplay
  • Each canvas tells the story of your game
  • Share your favourite levels and high scores

INKS. este disponibil pentru descarcare gratuita prin aceasta pagina din AppStore, in format universal, in urmatoarele zile.