iPhone 8 este mai Rapid ca iPhone X in Teste ?

iPhone 8 si iPhone X au performante similare, fara ca vreunul dintre cele doua telefoane sa fie mai rapide decat celalalt, asa cum este si normal.

iPhone 8 este mai rapid decat iPhone X in unele teste de performante aparute pe internet multumita celor de la Geekbench si website-ului cu rezultate afisate in timp real. In imaginea de mai jos puteti vedea cat de puternic este iPhone 8 in comparatie cu iPhone X in testele initiale de performante, diferentele dintre cele doua telefoane fiind de aproximativ 10%, in ciuda faptului ca primul are cu 1 GB RAM mai putin.

iPhone 8 ar fi, in mod surprinzator, aparent, mai rapid si decat iPhone 8 Plus, lucru care este complet invers fata de ceea ce am vazut pentru seria iPhone 7 si nu ne asteptam sa vedem acum si cu iPhone X. Conform testelor Geekbench, iPhone 8 are in unele teste scoruri multi-core care depasesc 10.000 de puncte multumita noului chip A11 Bionic, iPhone 8 Plus inregistrand scoruri cu 200 de puncte mai mici, iPhone X fiind cu 800 de puncte in spate.

iPhone 8 ar fi mai rapid cu o diferenta mult mai mica in testul single-core pentru noul chip A11 Bionic, iar asta este perfect normal, iPhone X avand aici cu doar 100 de puncte mai putin. Marea surpriza vine la testul multi-core pentru iPhone 8 si iPhone X, mai ales ca saptamana trecuta am trait cu impresia ca rezultatele sunt exact invers pentru aceste produse, desi numerele de identificare pentru produse sunt identice.

iPhone 8 Rapid iPhone X Teste

iPhone 8 este mai rapid decat iPhone X in teste

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X aveau rezultate identice in testele Geekbench facute imediat dupa conferinta Apple, insa acum ele sunt prezentate complet diferit. Atunci iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X obtineau scoruri multi-core de peste 10.000 de puncte, insa acum rezultatele oficiale ale celor de la Geekbench sunt complet diferite fata de ceea ce ne era prezentat in acea data.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X raman in continuare la egalitate in testele pe care le vedeti in imaginea de mai jos, iPhone10,1, iPhone10,2 si iPhone10,3 fiind cele 3 modele. De ce exista diferente intre testele de atunci si ceea ce vedem acum este greu de explicat, dar performantele iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X flucteaza cu siguranta in functie de aplicatiile deschise in fundal si functiile active.

iPhone 8 Rapid iPhone X Teste 1

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X vor avea, din punctul meu de vedere, performante foarte apropiate, cu iPhone 8 la fel de rapid ca iPhone 8 Plus, in contrast cu seria iPhone 7 de anul trecut. iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X nu vor dezamagi din vreun punct de vedere cand vine vorba despre performante si vor umili fara dubiu orice fel de telefoane Android pe care le vor avea in fata, acestea avand performante cu 50% mai slabe.

15 COMENTARII

  1. Pur si simplu manipulare pentru a creste cererea de Iphone 8, Apple știind ca va pierde vanzari cu aceste modele in detrimentul X pe unele piete .

  2. Vreau sa văd un test de viteza între iPhone X și Note 8 cu rezoluția setată la Full-HD. Ca tot am auzit-o pe asta că “da,dar Samsung uite câți pixeli trebuie sa împingă”. Puteți sa va gândiți de pe acum la o alta scuza.

  3. Și ce treaba are Samsung aici? E vorba de Apple toată ziua
    Și daca testul de mai sus e adevărat de ce i8 e mai rapid ca X? Nu e din cauza rezoluției duble cumva