iOS 11 NU aduce o Functie Promisa de Apple

iOS 11 nu aduce o functie promisa de Apple pentru iPhone si iPad in luna iunie, cand a prezentat pentru prima oara noua versiune a sistemului de operare.

iOS 11 nu aduce o functie promisa de Apple pentru iPhone si iPad in luna iunie, cand a prezentat pentru prima oara noua versiune a sistemului de operare. Atunci compania Apple a anuntat implementarea unei functii numite Apple Pay Cash pentru iOS 11, ea urmand a permie trimiterea de bani catre prieteni prin intermediul iMessage de pe iPhone sau iPad, asa cum permite Paypal de cativa ani deja.

iOS 11 va fi lansat maine pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar astazi compania Apple a modificat textul de prezentare pentru Apple Pay Cash pentru a anunta amanarea. Apple a introdus in textul de prezentare al Apple Pay Cash faptul ca sistemul va fi oferit impreuna cu o viitoare actualizare pentru iOS 11 pe iPhone si iPad, asa ca utilizatorii nu se vor putea folosi de el pentru a trimite rapid bani cu platforma iMessage.

iOS 11 avea in Apple Pay Cash una dintre functiile majore pe care iPhone si iPad urmau sa le ofere pentru utilizatorii iMessage din lumea intreaga. Din pacate, se pare ca lansarea acestui sistem va mai fi amanata de catre cei de la Apple, asa ca ramane doar de vazut in ce versiune a iOS 11 va fi disponibil si Apple Pay Cash, sistemul nefiind oferit inclusiv in Romania de catre cei de la Apple.

“Coming this fall with an update to iOS 11 and watchOS 4, Apple Pay users will be able to send and receive money from friends and family quickly, easily and securely. Pay and get paid right in Messages, or tell Siri to pay someone, using the credit and debit cards they have in Wallet. When users get paid, they receive the money in their new Apple Pay Cash card in Apple Wallet and can use the money instantly.”

iOS 11 Functie Promisa Apple

7 COMENTARII

  1. Pfoai,am înlemnit când am văzut titlul,m-am gândit ca adio screen recorder! Ma doare la banana de Apple Pay Cash asta,din partea mea poate sa nu o bage ever,dacă chiar vreau sa trimit bani trimit prin aplicația bancară direct in contul respectivului și gata,fără sa mai dau eu știu ce comisioane la Haplea.
    V-am arătat mai demult când un coleg și-a luat cafea de la aparat cu 2 lei cu Apple Pay. Ei bine,ulterior i-a luat banca încă vreo 6 lei ca a folosit Apple Pay pt asta,in total cafeaua de 2 lei l-a costat 8 lei cu Apple Pay.

  2. Ciudat. Foarte ciudat. Eu nu am avut astfel de probleme. Plata de bunuri si servicii se face la fel ca in cazul cardurilor bancare. Mai degraba un astfel de comision apare cind folosesti un cont cu moneda diferita de tara unde faci achizitia. Iar ala este comision datorat bancii.